Back to top

Boreal Plus, o poveste despre familie, bunăstare și comunitate.

O multitudine de motive să alegi o locuință în Boreal Plus.

Confort termic și temperatură constantă la costuri cu 15% mai mici.

Locuințele au izolație termică superioară, astfel că vă puteți bucura de temperatură constantă în locuință, indiferent de sezon. Acest lucru nu doar vă aduce confort termic, ci și reduce semnificativ costurile pentru încălzire și răcire.

Intimitate și confort acustic pentru o mai bună calitate a vieții.

Locuințele sunt bine izolate fonic. Liniștea în interiorul locuinței, atât în timpul zilei cât și în timpul nopții, este esențială pentru a asigura un somn odihnitor și relaxare în timpul liber.

Atmosferă luminoasă și energie pozitivă în fiecare cameră.

Ferestrele generoase, supradimensionate asigură un aport optim de lumină, influențând pozitiv starea de bine și sănătatea fizică și mentală. Clădirile sunt amplasate astfel încât umbra proiectată de blocuri să nu afecteze fațadele cu ferestre la camerele de locuit.

Costuri de întreținere reduse datorită eficienței energetice ridicate

Clădirile sunt echipate cu panouri solare pentru a reduce factura la energie, iar încălzirea în pardoseală și termostatele asigură controlul precis al temperaturii. Termoizolația, ferestrele și ușile de calitate completează acest pachet eficient din punct de vedere energetic, economisind bani și resurse.

Opt sau Zece metri pătrați vitrați pentru oaza ta de relaxare

Terasele mari, între 8 și 10 mp, cu balustrade metalice și sticlă, hidroizolate și termoizolate, oferă un spațiu generos pentru relaxare și socializare în aer liber, confort și bucuria de a trăi într-un mediu modern și deschis.

Depozitare eficientă și practică. Vei găsi mereu totul foarte ușor

Locuințele dispun de spațiile pentru depozitare bine găndite și suficiente pentru a-ți organiza lucrurile, astfel încât să te poți bucura de confort și ordine în locuința ta, fără griji sau agitație.

Control video asupra accesului, ceea ce îți conferă liniște și siguranță.

Datorită video interfonului din locuință, obții un mod sigur și practic de a comunica cu vizitatorii. Nu mai ai griji în privința musafirilor sau livratorilor – totul este sub supravegherea ta. Comunicarea este astfel securizată.

Confort și accesibilitate ușoară la orice etaj ai locui.

Cele două lifturi din fiecare bloc, moderne, inteligente și rapide, ce funcționează în sistem collective-down, îți vor face viața de zi cu zi mai ușoară. Acum e mult mai simplu să transporți cumpărături, bagaje sau orice altceva.

Mașina ta parcată în siguranță și fără timp pierdut.

În clădirea de parcări, prevăzută cu două lifturi de acces, mașina ta este în siguranță, apărată de intemperii, coroziune și furt. Locul de parcare este proprietate personală.

Nu-ți trebuie mașină pentru cumpărăturile zilnice.

Supermarketul din fața blocului face cumpărăturile rapide și ușoare, economisind astfel timp și bani, mai puțin stres pentru planificarea din timp a cumpărăturilor.

Acces fără probleme oriunde vrei să mergi.

Din Boreal Plus, ai acces facil spre centru sau plaja din Mamaia prin Bulevardul Tomis, spre Vivo Mall prin strada Madrid (viitor bulevard) sau Autostrada A4 prin strada Amsterdam. Existența arterelor de circulație largi va deveni principalul criteriu de alegere a unei locuințe, pe măsură ce zonele vechi ale orașului, cu străzi înguste, vor deveni supraaglomerate.

Comunitate vibrantă și unită, o comunitate de oameni ca tine.

În Boreal Plus vei găsi vecini educați și prietenoși, cu care poți socializa și dezvolta prietenii. Cu un ecosistem sănătos și interese comune, vei experimenta liniște, spațiu privat, siguranță și viață socială de calitate. Investiția într-o astfel de comunitate poate avea un impact semnificativ asupra stării de bine și a longevității tale.

Viitorul sună bine: un paradis verde de 36 de hectare în vecinătate.

Proiectul parcului de 36ha anunțat de Primăria Constanța, la doar 5 minute de Boreal Plus, reprezintă un pas important în regenerarea și revitalizarea urbană a Constanței. Cu zone rezidențiale, spații comerciale moderne și servicii publice integrate, acest proiect promite că va îmbunătăți calitatea vieții în Constanța.

Beneficii gratuite pentru o gamă largă de servicii

De la informații tehnice și juridice până la asistență financiară și obținerea de credite bancare, ești pe mâini sigure. Serviciile de design interior, cu planuri de mobilare, adaugă valoare locuinței tale. În plus, beneficiezi de discount-uri la furnizorii noștri de mobilier.

Singurul dezvoltator din Constanța listat la Bursa de Valori București

Cu o experiență solidă de 32 de ani, dezvoltatorul IMPACT este o autoritate în industria construcțiilor de locuințe. Acesta a realizat proiecte remarcabile în țară, precum primul complex rezidențial din Constanța – cartierul de vile Boreal, celebrul complex Greenfield Băneasa din București, precum și a altor câteva mii de locuințe. Cu o astfel de experiență, poți avea încredere că locuințele din Boreal Plus sunt bine făcute.

Locuințele din Boreal Plus au toate ingredientele pentru a fi o investiție bună

Proiectele rezidențiale dezvoltate de IMPACT s-au dovedit a fi un loc de investiții rentabile. De exemplu, investiția în apartamentele din cartierul GREENFIELD Băneasa a generat pentru proprietari un randament brut total de 75% în ultimii 5 ani.  În plus, toate tipurile de apartamentele din din acest complex și-au dublat valoarea în ultimii 10 ani, astfel încât în orice poziție te-ai fi aflat, de locuitor sau de investitor în aceste apartamente, ai fi avut de câștigat. Dacă ai încredere în IMPACT pentru că vezi ce randamente a adus istoric, ai toate motivele să privești cu încredere și proiectul Boreal Plus, realizat de același dezvoltator.