Back to top

Știați că investițiile cu IMPACT pot aduce beneficii considerabile portofoliului dumneavoastră Imobiliar?

Dacă ați urmărit cu atenție evoluția piețelor financiare și a investițiilor, cu siguranță ați auzit de indici bursieri precum Dow Jones, Nasdaq și S&P 500, care au servit drept repere pentru performanța economică globală.

Dar ați știut că investiția în apartamentele dezvoltatorului IMPACT din GREENFIELD Băneasa, probabil cel mai cunoscut cartier rezidențial din București, a reușit să aducă proprietarilor un randament brut total de 75% în ultimii 5 ani, depășind acești indici bursieri de referință?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Este un motiv solid pentru a avea încredere în IMPACT și în proiectele sale, inclusiv Boreal Plus. În urma unei analize atente a randamentelor înregistrate în ultimii ani, vă vom arăta cum IMPACT a demonstrat constant angajamentul său pentru oferirea de oportunități de investiții rezidențiale de încredere. Astfel, dacă ai încredere în IMPACT pentru că vezi ce randamente a adus istoric, ai toate motivele să privești cu încredere și proiectul Boreal Plus, realizat de același dezvoltator.

Aflați mai multe în articolul de aici și descoperiți cum investițiile cu IMPACT pot aduce beneficii considerabile portofoliului dumneavoastră imobiliar.

 

Vezi apartamentele disponibile în Boreal Plus!