Back to top

Finanțare si creditare

Oferim servicii de creditare pentru clienții noștri, într-o manieră competitivă pieței imobiliare și în cel mai scurt timp posibil;

Divizia noastră de brokeraj de credite bancare – Impact Finace colaborează cu cele mai importante instituții financiare din România. Având peste 870 de clienți mulțumiți finanțați de la înființare și până în prezent, cu siguranță vom găsi și pentru tine cea mai bună soluție de creditare pentru apartamentul dorit. Pentru aceste servicii Comisionul de consultanță este ZERO.

În prezent lucrăm cu Banca Transilvania, Unicredit, BCR, Alpha Bank, BRD, First Bank, Libra Bank, CEC Bank, Garanti Bank. Pe viitor, ne propunem o colaborare si cu OTP Bank.

Design Interior și mobilare

Interioare cu design unicat, modern și minimalist, ce oferă o ambianță plăcută.

Departamentul nostru de Design Interior oferă gratuit serviciul profesional personalizat de consultanță în design interior de peste 7 ani. Creăm  proiecte de amenajare interioară adaptate celor mai mici detalii, răspunzând nevoilor în materie de utilare și mobilare pentru fiecare proprietar al unei locuințe construite de Impact.

Deoarece locuințele noastre trebuie să poată oferi confort, inspirație, liniște și energia pozitivă de care avem nevoie, suntem de părere că a construi o locuință – încă de la faza de proiectare, până la cea de finisare – este o adevarată artă, la fel ca și amenajarea și mobiliarea acesteia.

Astfel, proiectele noastre de design interior sunt dezvoltate în colaborare cu furnizori de top si, cel mai important, avem parteneriate cu diverși furnizori de mobilier, la prețuri preferențiale.

Dacă vă doriți ca noua Dvs. locuință să fie mobilată și utilată într-un stil inovator, modern și confortabil, lăsați amenajarea acesteia în grija unui specialist în design interior. Acesta sigur va ști cum să facă magie și să transforme orice spațiu într-unul perfect funcțional, excelent vizual, plin de confort și armonie.

 

Avantaje design interior

  • Timp câștigat
  • Soluții personalizate
  • Consiliere gratuită

Administrare - Spatzioo

Servicii de Administrare Proprietăți

SPATZIOO, compania de administrare a proiectelor dezvoltate de IMPACT Developer & Contractor oferă servicii de management, sustenabile și integrate, prin care susține clienții și partenerii în realizarea obiectivelor.

Cu o experiență de peste 15 ani, SPATZIOO este un jucător important pe piața serviciilor de administrare a proiectelor rezidențiale, comerciale și a clădirilor de birouri.  Concomitent cu dezvoltarea companiei mama, IMPACT, la nivel național, SPATZIOO vizează extinderea națională, oferind servicii integrate și diversificate, centrate pe crearea de experiențe excepționale, care se diferențiază prin standardizare operațională, digitalizare, sustenabilitate.

SPATZIOO oferă comunităților dezvoltate de IMPACT, următoarele servicii de administrare

Mentenanță preventivă și corectivă

Eficientizare energetică

Gestionarea lucrărilor care fac obiectul garanțiilor

Recepție, securitate, pază și protecție 24/7

Echipe mobile de intervenție tehnica 24/7

Servicii de curățenie și igienizare, deszăpezire

Servicii de urmărire a comportamentului în timp a constuctiițor conform prevederilor din Cartea Construcției

Adminstrare financiar – contabilă