Back to top

Ansamblu rezidențial Boreal Plus din Constanța Nord: împreună, ocrotim natura

De multe ori, problemele vieții de zi cu zi ne țin departe de a avea o viziune amplă asupra nevoilor noastre primare, astfel că uităm să ne mai bucurăm de frumusețea naturii și neglijăm, oarecum, cel mai important factor al unei dezvoltări armonioase: mediul înconjurător. Dacă te-ai opri pentru o secundă și ai privi în jurul tău, cu siguranță vei realiza cât de important este să ne schimbăm modul în care ne raportăm la planetă și la resursele acesteia. Oricum, acest aspect nu mai este un mister pentru noi. Poluarea neîncetată, resursele folosite iresponsabil, deșeurile aruncate și depozitate necorespunzător sunt problemele principale care pot ajunge să ne schimbe viața pe care o știm – nu într-un mod benefic nouă, evident.

Cu toții ne dorim un viitor sigur și cert, atât pentru noi, cât și pentru generațiile care urmează, dar, pentru a atinge acest obiectiv, schimbările trebuie să înceapă din propriul nostru confort. O concepție eronată și destul de întâlnită este că nu putem face nimic individual și că schimbările trebuie să aibă loc în masă. Ei bine, fiecare om are puterea de a lua decizii care duc spre o societate sustenabilă, spre un viitor așa cum ni-l dorim cu toții. Fiecare picătură de apă salvată, fiecare deșeu reciclat și fiecare moment în care alegem să respectăm natura sunt pașii mici, dar siguri, spre idealul la care visăm – o societate care se află în perfectă simbioză cu natura, unde fiecare parte își aduce propriile beneficii și valori.  

Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor propune soluția: Proiectul Boreal Plus din Constanța Nord

Inițiativa dezvoltatorului Impact Developer & Contractor este să dezvolte comunități sustenabile în care membrii comunității să contribuie împreună la ocrotirea naturii. Ideea unei astfel de comunități a fost dezvoltată, mai nou, pe litoralul Mării Negre, un loc în care natura joacă un rol vital pentru întreaga comunitate. Astfel, ansamblul rezidențial din Constanța Nord, Boreal Plus, devine alegerea ideală când îți dorești o casă sau un apartament în Constanța Nord, zona Tomis Plus, într-un mediu curat și organizat, cu acces facil la toate beneficiile orașului. 

Întregul ansamblu rezidențial este construit conform celor mai înalte standarde de sustenabilitate și protejare a mediului înconjurător, de la elementele de bază ale locuințelor, până la poziționarea cartierului. Astfel, fiecare etapă de dezvoltare a fost atent organizată pentru a ne asigura de eficiența, calitatea și durabilitatea întregului proiect. Atât design-ul interior al apartamentelor, cât și cel exterior al clădirilor, respectă standarde moderne și minimaliste, creând astfel o oază perfectă pentru orice persoană care vrea să se bucure de frumusețea arhitecturală modernă și splendoarea naturii, ambele în același timp.

Un simplu tur virtual al unei case complet mobilate din complexul rezidențial Boreal Plus te va ajuta să-ți faci o idee despre cum ar trebui să arate o locuință pe care s-o poți numi „acasă”.

 

De altfel, sistemele de iluminare inteligentă, managementul de selectare a deșeurilor și sistemele de economisire și recirculare a apei sunt doar câteva dintre aspectele de care dezvoltatorul Impact SA a ținut cont la dezvoltarea acestui proiect imobiliar din Constanța Nord

Dacă ești conștient de toate beneficiile care vin odată cu alegerea unui apartament sau a unei case în Constanța Nord și vrei să faci parte dintr-o comunitate selectă, ansamblul Boreal Plus este complexul imobiliar de pe litoral ideal pentru tine. E timpul să faci doar investiții eficiente, iar asta înseamnă o alegere responsabilă, în funcție de viitorul pe care ți-l dorești. Și, cu siguranță, ansamblul rezidențial Boreal Plus este soluția optimă.