Back to top
Complex rezidential Constanta Nord - apartamente si case construite la standarde de eficienta energetica BREEAM

POVESTEA NOASTRĂ

Boreal, o poveste reală construită de Impact și însuflețită de fiecare familie care a ales să trăiască mai bine, mai frumos, acordându-ne votul de încredere într-o alegere cu semnificație. De 32 de ani  construim locuințe care îmbrățișează povești de viață și astfel, punem bazele unui parteneriat pe termen lung.

Dezvoltăm proiecte la nivel național, dar dorul de mare și nostalgia pentru tot ce înseamnă Boreal, primul ansamblu rezidențial construit în Constanța după 1989, ne-a motivat să dăm startul proiectului BOREAL PLUS, ce cuprinde 18 case elegante și 9 blocuri de apartamente și un plus de confort și facilități în zonă, printre care: noi spații verzi amenajate, hipermarket în imediata apropiere, parc cu locuri de joacă pentru copii, dar și spații comerciale. Fiecare familie are nevoie de un loc în care să se dezvolte, să viseze, să-l numească ACASĂ.

Exact ce oferă BOREAL PLUS: un mediu minunat în care familiile se dezvoltă, în perfectă armonie cu natura.

FAZELE PROIECTULUI

BOREAL PLUS cuprinde 691 de locuințe, case cu finisaje de calitate și apartamente noi. Întregul proiect va fi dezvoltat în 3 faze.

Proiectul BOREAL PLUS

 

691 DE LOCUINȚE NOI

18 CASE FINALIZATE

673 DE APARTAMENTE

va fi dezvoltat în 3 faze

CASE

18 CASE FINALIZATE

18 case finalizate livrate în 2021

FAZA
1

3 BLOCURI

209 apartamente finalizate în 2023

FAZA
2

2 BLOCURI

132 apartamente

FAZA
3

4 BLOCURI

332 apartamente

18 CASE FINALIZATE

Casele individuale au suprafața construită de 170 mp și cele cuplate la calcan au suprafața construită de 167 mp. Acestea beneficiază de compartimentare modernă, care diferențiază zona de odihnă de cea a activităților zilnice.

Pentru un plus de armonie cu cadrul natural, fiecare casă dispune de un teren pentru spațiu verde, cu suprafețe de la 315 mp la 458 mp.

18 case de vanzare cu finisaje de exceptie in complexul rezidential din Constanta, Boreal-Plus
Complexul rezidential Boreal-Plus din Constanta este alcatuit din 9 blocuri cu 673 de apartamente puse la vanzare, beneficiind de 811 locuri de parcare dintre care 289 locuri vor dispune de o parcare etajata
9 BLOCURI CU 673 APARTAMENTE

Locuințele sunt bine dimensionate și compartimentate și beneficiază de vedere panoramică spre lacul Siutghiol, ceea ce conferă un plus de eleganță și confort pentru un trai exclusivist în apropierea litoralului românesc.

Ansamblul va dispune, de asemenea, de 811 locuri de parcare, dintre care 289 de locuri vor fi dispuse într-o parcare etajată, cu înălțime P+4E ce va fi construită în prima etapă.

BOREAL PLUS își propune să devină noul standard în materie de locuire în Constanța, folosind materiale atent selecționate și soluții tehnice eficiente la construirea caselor si apartamentelor puse la vanzare in Constanta Nord
DEZVOLTARE SUSTENABILĂ

BOREAL PLUS își propune să devină noul standard în materie de locuire în Constanța, folosind materiale atent selecționate și soluții tehnice eficiente.

Planificat în mod responsabil și sustenabil, cartierul include: sistem de colectare selectivă și gestionare a deșeurilor, iluminat eficient, recuperarea și gestionarea apei folosite.

Designul inovator păstrează un standard ridicat al calității vieții și transformă orice spațiu într-o oază de bunăstare și confort.

 • Soluții arhitecturale moderne
 • Indicatori urbanistici de excepție
 • Soluții de construcție standardizate, care permit eficientizarea costurilor și obținerea unor performanțe energetice ridicate
 • Studiile de însorire ce stau la baza amplasării blocurilor tratează aspecte legate de felul în care iluminatul natural afectează vecinătățile amplasamentului analizat
 • Fundații solide
 • Hidroizolația de înaltă calitate, folosind cele mai noi materiale și tehnologii
 • Structura calculată astfel încât să reziste la un grad seismic ridicat, conform normativelor în vigoare
 • Pereți exteriori cu grosimea de 30 cm și izolație termică de 10 cm
 • Pereții dintre apartamente cu grosimea de 30 cm
 • Pereții de compartimentare cu grosime de 11,5 cm
 • Suprafețe vitrate generoase
 • Compartimentări optime
 • Finisaje interioare la standare înalte de calitate, folosind tehnologii moderne și materiale ale unor branduri premium, recunoscute în piață prin calitatea, eficiența și confortul ferit
 • Contorizări individuale
 • Apartamentele de la etaj beneficiază de terase spațioase
 • Apartamentele de la parter au grădină proprie
 • Planificare și construire sustenabilă
 • Colectarea selectivă și gestionarea deșeurilor
 • Iluminat interior și exterior de eficiență ridicată
 • Recuperarea și gestionarea apelor uzate
CITESTE MAI MULTE
sust2
LIFESTYLE

BOREAL PLUS înseamnă siguranță în viitor și confingerea că ești în locul potrivit, Acasă! Îmbrățișează un stil de viață cu un plus de confort: de la poziționarea excelentă, la aerul curat cu adieri ale brizei mării și toate facilitățile de care poți beneficia aproape de locuință. Mai multă liniște și relaxare, fără stresul drumurilor dese în afara ansamblului. Ai mai mult timp pentru tine și activitățile preferate pentru că în BOREAL PLUS beneficiezi de hipermarket in imediata apropiere, spații comerciale, teren de sport, parc cu locuri de joacă și grădiniță. Iar dacă optezi pentru etajele superioare, ai bonus o panoramă care te îmbie să petreci mai mult timp la fereastră sau pe terasa spațioasă, pentru a te bucura de răsărit și o priveliște deasupra zonei, a cărei linie de orizont poate fi chiar marea.

Acasă este spațiul tău de confort, amenajat după propriul plac, un loc în care lași grijile la ușă și te deconectezi. BOREAL PLUS este localizat într-o zonă ferită de aglomerația orașului, dar în același timp, o zonă aproape de punctele cheie ale orașului.

Cartierul BOREAL PLUS va beneficia de spații verzi amenajate pe o suprafață de 15.000 mp, care asigură un cadru natural, propice relaxării. Studiile confirmă că persoanele care au în apropierea casei spații verzi raportează o calitate a vieții mai ridicată, iar alegând să locuiești aici, poți include pe lista activităților zilnice plimbări în parc, pe malul Siutghiolului sau pe malul mării, aflat la doar 15 minute de condus.

Familiile vor aprecia BOREAL PLUS, pentru că include acces securizat și dispune de un parc cu loc de joacă pentru copii, ceea ce aduce un plus de siguranță și confort.
Proiectul este completat de o gamă de servicii și facilități care anticipează nevoile pentru o viață urbană de calitate, de la parcări, boxe și acces securizat, până la spații office și comerciale.

Shoppingul este atât o activitate necesară, dar și una care relaxează. Aproape de casă ai spații comerciale, pentru a reduce timpul alocat cumpărăturilor.

CITESTE MAI MULTE
BOREAL PLUS
DEZVOLTAT DE IMPACT
Blocuri noi de vanzare Constanta Nord

Credem în arta de a construi. Credem în arta de a trăi. Credem că locuințele pot oferi confort, pot inspira și pot aduce echilibru și energie. Credem că fiecare casă trebuie construită cu pasiune și perspectivă. Proiectele noastre se nasc din aceste credințe, pentru a îmbrățișa povestea ta, în armonie sublimă. Misiunea noastră este să avem un impact pozitiv în viața oamenilor, prin construirea de locuințe de înaltă calitate, cu accent pe bunăstare și eficiență, să generăm investiții profitabile pentru clienții noștri.

Experiența de 32 de ani ne validează perspectivele și planurile de construire a unor proiecte îndrăznețe în orașele mari ale țării: București, Constanța, Timișoara, Iași și Cluj.

Farmecul litoralului și nostalgia unei experiențe cu rezultate frumoase au reprezentat motivația pentru ca Impact Developer & Contractor să se întoarcă la Constanța cu o nouă viziune. Cu o experiență de 30 de ani, dezvoltatorul implementează un nou concept de locuire, bazat pe construcții solide, la standarde ridicate, cu un grad sporit de eficiență energetică. O mai bună experiență de viață este unul dintre obiectivele principale ale dezvoltatorului, care prioritizează crearea unui cadru propice locuirii la standarde occidentale.
Mixul de rezidențial și comercial fac o zonă atractivă, așa că Impact a optat să vândă o parte a terenului deținut din arealul Boreal către un hipermarket, deoarece acesta constituie o facilitate extrem de necesară unei comunități.
BOREAL PLUS are un design minimalist și puțin din farmecul cartierelor americane atât în zona de case cât și în zona de blocuri, cu distanțe necesare, impuse de studiul de însorire, cu spații verzi și parcuri între clădiri, cu locuri de parcare suficiente pentru rezidenți și vizitatori.
Deși recent lansat, proiectul se bucură deja de recunoaștere la nivel European. În decembrie 2020, BOREAL PLUS a primit Titlul Residential Development din partea International Property Award, ca o validare a întregului concept de locuire.

Logo Impact Developer & Contractor
ALTE PROIECTE DEZVOLTATE DE NOI
București LUXURIA Residence - Primul proiect rezidențial din București cu Certificare BREEAM Excellent, LUXURIA îmbie la o nouă filosofie de viață, oferind facilități de top, pentru o comunitate exclusivistă, a oamenilor de succes.
București
LUXURIA Residence

Primul proiect rezidențial din București cu Certificare BREEAM Excellent, LUXURIA îmbie la o nouă filosofie de viață, oferind facilități de top, pentru o comunitate exclusivistă, a oamenilor de succes.

Proiect comunitate verde Greenfield Baneasa Bucuresti Nord. Situat în vecinătatea Pădurii Băneasa, Greenfield aduce o combinație unică de arhitectură modernă minimalistă, facilități complete și un stil de viață excepțional, cu beneficiul celui mai curat aer din capitală.
București
GREENFIELD Băneasa

Situat în vecinătatea Pădurii Băneasa, Greenfield aduce o combinație unică de arhitectură modernă minimalistă, facilități complete și un stil de viață excepțional, cu beneficiul celui mai curat aer din capitală.

Greenfield-Copou-Iasi-09
Iași
GREENFIELD Copou

În orașul celor 7 coline, IMPACT va implementa proiectului fanion al companiei, Greenfield, un concept axat pe sustenabilitate, un magnet pentru o comunitate activă, care iubește confortul și natura.

  Abonare Newsletter Ansamblu rezidențial Constanta Boreal-Plus

  Abonează-te la newsletter

  Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutățile, evenimente și promoțiile noastre.

  Niciodată nu vom divulga adresa ta de email și nu vom face spam. Făcând click pe "Abonează-te”, ești de acord cu Termeni și Condiții și Nota de Informare