Back to top

Investește în Apartamentele din Boreal Plus cu Chirie Garantată 1 An

Ofertă imobiliară rară: Impact Developer & Contractor oferă o garanție de închiriere timp de un an pentru 28 de proprietăți din ansamblul Boreal Plus din Constanța, asigurând un venit constant și o investiție sigură.

Garanția acoperă chiria lunară netă pentru primul an și se aplică apartamentelor achiziționate în scopul închirierii. Proprietățile sunt proiectate pentru a maximiza veniturile din chirie și aprecierea în timp a valorii proprietății.

Această campanie oferă Chirie Garantată timp de un an pentru 28 de apartamente finalizate din ansamblul rezidențial Boreal Plus.

Investiție sigură, cu chirie garantată contractual în primul an

Proprietățile destinate investițiilor au același preț cu proprietățile destinate locuirii, iar garanția de închiriere este o modalitate de a elimina teama de a investi. Administrarea proprietăților se face prin compania SPATZIOO Management, parte a grupului IMPACT.

Campania este valabilă până la 31 decembrie 2023, iar garanția de închiriere se plătește lunar timp de un an. Venitul estimat din închiriere pe termen lung pentru fiecare apartament este de 100.000 de euro pentru 20 de ani. În plus, valoarea proprietății este de așteptat a se aprecia în timp.

Investiție fără probleme și fără riscuri

Boreal Plus este un complex rezidențial care oferă un mediu sigur pentru dezvoltarea tinerilor și a familiilor, în armonie cu natura. Proiectul include 18 vile elegante, 9 blocuri de apartamente și facilități precum spații verzi amenajate, hypermarket Kaufland, grădiniță, parc cu locuri de joacă pentru copii și locuri de parcare private.  Complexul are o poziție excelentă, cu acces rapid la facilitățile esențiale locuirii și cu conexiuni excelente către alte zone ale orașului și autostrăzi.

Pentru a afla mai multe detalii despre această campanie, verifică Regulamentul.

Contactează-ne astăzi, completând formularul de mai jos, pentru a afla mai multe detalii despre Apartamentele cu Chiria Garantată din Boreal Plus.