Back to top

Chirie Garantată 1 An la achiziția de apartamente în Boreal Plus

Puteți achiziționa acum apartamente în Boreal Plus finalizate și mobilate pentru închiriere, cu cel mai complet pachet de facilități rezidențiale din Constanța! Îl inchiriem noi și vă returnam chiria garantat, în fiecare lună, în primul an! Scăpați de grija întreținerii apartamentului, a plății utilităților, asigurându-vă certitudinea unui venit lunar din chirii.

Garanția noastră: VENIT SIGUR ȘI CONFORT

Garanția de închiriere vă oferă timp de un an un venit lunar garantat din chirie și vă asigură liniștea și confortul investiției făcute.

Fără risc de neocupare 1 An!

Această ofertă rară este asigurată de Impact Developer & Contractor SA, care construiește de 32 de ani ansambluri rezidențiale în toată țara.  IMPACT este primul dezvoltator imobiliar din România listat la Bursa de Valori București, în anul 1996.

”Misiunea noastră este de a avea un impact pozitiv asupra vieții oamenilor, dezvoltând comunități cu accent pe sustenabilitate, eficiență și bunăstare. Generăm valoare adaugată pentru toate părțile implicate prin investiții sigure.”

Proprietățile noastre sunt proiectate pentru a maximiza cele două modalități de rentabilizare a investițiilor rezidențiale: venitul din chirii și aprecierea valorii proprietății (valoarea de revânzare). Locuințele bine proiectate, construite inteligent și sustenabil, care atrag chiriașii, mențin rata de neocupare scăzută și randamentul închirierii și valoarea de revânzare ridicate. Locuințele dezvoltate de IMPACT și-au apreciat valoarea de revânzare cu 85% în 7 ani și au depășit 100% în 15 ani.

 Investiție sigură, cu chirie garantată contractual în primul an

Suntem atât de încrezători în produsul nostru încât garantăm returnarea chiriei nete lunare în primul an pentru apartamente finalizate din Boreal Plus.

Vă plătim chiria netă lunară pe tot parcursul primului an și astfel nu aveți nicio grijă.

Cum funcționează campania Chirie Garantată 1 An?

Practic, oricine cumpără până la 31 decembrie 2023 un apartament în Boreal Plus inclus în această campanie, în scopul investiției pentru închiriere, primește  chiria garantată netă timp de un an.

Acest lucru înseamnă că nu există niciun risc pentru proprietar în primul an de a avea un apartament liber, întârzieri la plata chiriei sau orice pierdere a veniturilor din chirie.

Pentru a afla mai multe detalii despre această campanie, verifică Regulamentul oficial.

 

Cât primesc și cum?

Suma pe care o primiți este diferența dintre valoarea chiriei indicată clar în contractul de închiriere și taxa de property management. Această sumă vă este plătită lunar din momentul în care finalizăm de mobilat și utilat proprietatea, timp de 1 an de zile.

Da, ați înțeles bine. Noi ne ocupăm și de mobilarea și utilarea proprietăților. Fiind prezenți pe piață de 32 de ani, am acumulat experiență și know-how pentru a mobila și utila proprietățile destinate închirierii, în cel mai eficient mod posibil. Avem propriul department de design interior, colaborări cu furnizori de mobilă, electrocasnice și decorațiuni.

Ce venituri pot să am pe termen lung?

100.000 Euro este venitul estimat pe care il puteți obține în douăzeci de ani doar din chirii lunare pentru fiecare apartament achiziționat. Această sumă poate fi mai mare dacă apartamentul este administrat profesionist sau dacă optați și pentru închirieri în regim hotelier. La acestea adăugăm și apetitul în creștere al românilor pentru mobilitate, deci pentru închiriere, în condițiile în care oferta pe acest segment nu este foarte mare, mai ales în cazul locuințelor noi.

În plus, aveți apartamentul a cărui valoare se apreciază în timp.  Să nu uităm că în România prețul apartamentelor este mult sub prețul celor din alte țări foste comuniste, precum Polonia sau Cehia, fără a ne compara cu țările occidentale. Deci este suficient loc de creștere, dacă vă gândiți la revânzare după un timp.

Ce alte costuri mai am?

Este una dintre întrebările cel mai des adresate de către cei care intenționează să achiziționeze proprietăți în cadrul acestei campanii.

În funcție de fiecare tip de apartament, calculăm cât vom plăti investitorului în fiecare lună, chiria de pe piață pe care sperăm să o obținem și care va fi stipulată încă de la început în contract, minus 8% din valoarea acesteia (în loc de standard 10%) taxa de property management pe care o plătiți pentru ca un administrator să aibă grijă de proprietatea dumneavoastră (să țină legătura cu chiriașul, să nu aveți întârzieri la încasarea lunară a chiriei, să răspundă chiriașului ori de câte ori acesta are o problemă, să se asigure că utilitățile și celelalte cheltuieli aferente proprietății sunt achitate la zi, să se asigure că proprietatea este exploatată în condiții optime). Valoarea standard a acestei taxe este de 10% din valoarea chiriei, însă în anul cu Chiria Garantată beneficiați de un discount de 20%.

De asemenea, costurile specifice deținerii unei proprietăți (închiriate): impozitele pe proprietate, impozitele pe venituri proveninte din închiriere, cheltuieli capitale pentru diferite defecțiuni în apartament care pot să apară fară că acestea să poată fi imputabile chiriașului (ex. defecțiunile apărute la instalații) cad în sarcina proprietarului.

Cheltuielile aferente utilităților (costurile lunare ale consumurilor de utilități individuale: apă, energie electrică, gaz, etc – după caz) și cheltuielile de întreținere pentru spațiile comune și cele privind administrarea complexului rezidențial din care face parte proprietatea, se vor achita de către chiriaș.

 Cum pot să ies din acest contract și ce trebuie să o fac?

Dacă din orice motiv doriți să renunțați la această garanție de închiriere, puteți să o faceți în orice moment, cu o notificare prealabilă de 60 de zile, ținând cont că încheierea contractelor de închiriere se face de obicei pe o perioadă de 12 luni și este nevoie de timp pentru a notifica chiriașii. Dacă doriți să vindeți apartamentul înainte de expirarea perioadei de Chirie Garantată, o puteți face, dar nici dumneavoastră nici noul proprietar nu veți mai beneficia de această ofertă.

Ce se întâmplă după 1 an?

Puteți continua cu noi și vă vom percepe o taxă de administrare de 10% din valoarea chiriei. Sau puteți opta pentru orice altă companie de administrare a proprietății, ori puteți să vă ocupați singur de aceste aspecte (promovarea proprietății, găsirea chiriașului, administrarea proprietății). Deocamdată relaxați-vă! Banii vin! Avem noi grijă de tot.

 

Ce apartamente au Chirie Garantată 1 An?

În această campanie intră studiouri duble, apartamente cu 2 și 3 camere. Toate apartamentele sunt situate în ansamblul rezidențial Boreal Plus și sunt finalizate. Lista completă și detaliată (suprafețe, prețuri, chirii) o puteți consulta aici.

 Ați majorat prețul de vânzare al proprietății pentru a include și chiria garantată?

Această preocupare este una legitimă dat fiind că în piață există astfel de practici din partea unor dezvoltatori. S-au garantat randamente ale chiriei supra-evaluate, de 7-8%, ceea ce în piața rezidențială cu dezvoltări sustenabile, cu accent pe calitate, este foarte greu de realizat, dacă nu imposibil.

Unii investitori au fost atrași de mirajul acestor randamente ridicate ceea ce s-a dovedit a fi nesustenabil pe o piață atât de competitivă cum este cea a închirierilor rezidențiale. Ulterior, pentru a acoperi diferența dintre ceea ce suportă piața și ceea ce au promis dezvoltatorii, aceștia din urmă au fost nevoiți să majoreze valoarea de achiziție a imobilelor.

În calitate de dezvoltator, proprietățile noastre destinate investițiilor au același preț cu proprietățile destinate locuirii, iar garanția de închiriere este pur și simplu o modalitate de a elimina o parte din „frica de a investi” din procesul de luare a deciziei.

 Investiții fără probleme și fără riscuri

Nu este nevoie să aveți de-a face cu chiriașii sau administratorul ansamblului rezidențial din care face parte proprietatea dumneavoastră.

Noi avem grijă atât de proprietari cât și de chiriași și toată lumea este mulțumită. Administrarea proprietăților dumneavostră se va face prin compania SPATZIOO Management, parte a grupului IMPACT. Astfel avem control direct asupra calității serviciilor prestate atât pentru proprietarul investitor, cât și pentru chiriaș.

 

De ce BOREAL PLUS?

Știm că fiecare om are nevoie de un loc în care să se dezvolte, să viseze, să-l numească ACASĂ. Exact ce oferă BOREAL PLUS: un mediu minunat în care tinerii, familiile se dezvoltă, în perfectă armonie cu natura.

Noul complex rezidențial cuprinde 18 vile elegante, 9 blocuri de apartamente și un plus de confort și facilități: spații verzi amenajate, hypermarket Kaufland, grădiniță, parc cu locuri de joacă pentru copii, locuri de parcare private, spații comerciale în cartier.

Conectivitate excelentă: ​

 • Ieșire directă în Bulevardul Tomis chiar în fața ansamblului, facilitată de sensul giratoriu ​construit de dezvoltator și dat în folosință la sfârșitul anului 2022
 • La 5 minute de campusul universitar
 • La 15 minute de plajele din Mamaia sau centrul orașului
 • La 10 minute de Autostrada A2 și 15 minute de Autostrada A4
 • La 20 de minute de Aeroportul internațional Mihail Kogălniceanu

Poziționare excelentă, în apropierea facilităților esențiale locuirii:

 • Chiar lângă Kaufland și aproape de centrele comerciale mari din Nordul Constanței:  Centrul Comercial Tom, Vivo Mall, Carrefour, Decathlon, Selgros, Dedeman, Profi și Mega Image;
 • Acces facil către instituții educaționale private și de stat;
 • Aproape de Spitalul Clinic Ovidius;
 • Aproape de piața Cireșica;
 • Aproape de Academia de Fotbal Gheorghe Hagi;
 • La 10 minute de noua Sală Polivalentă

BOREAL PLUS – ECHILIBRUL PERFECT ÎNTRE CONFORT ȘI NATURĂ

Contactează-ne astăzi, completând formularul de mai jos, pentru a afla mai multe detalii despre Apartamentele cu Chiria Garantată din Boreal Plus.