Back to top
Exterior ansamblu Boreal

O vacanță de-o viață pe litoralul Mării Negre, în ansamblul imobiliar Boreal Plus

Cum mai e să calci iarba? Să ai un spațiu al tău, în natură, în care să stai să meditezi măcar 5 minute pe zi asupra tuturor evenimentelor și alegerilor ce trebuie făcute în viața ta? Într-adevăr, am îmbrățișat cu toții urbanizarea și avantajele de a locui într-un oraș, dar se pare că acest mod de viață nu s-a pliat asupra nevoilor noastre de bază… Mai degrabă noi am rupt câte puțin din natura noastră, am acceptat un peisaj gri, sumbru și apăsător,  fiind de multe ori nevoiți să inhalăm praful și poluarea orașelor mari, doar pentru a beneficia de privilegiile vieții de oraș.

Nu este de mirare că, mai nou, tot mai mulți oameni caută să achiziționeze  locuințe în zone tot mai liniștite și retrase, eventual în mediul rural, unde să conviețuiască în armonie cu natura. Totuși, cu toate că aceste alegeri în zone mai degrabă rurale, sunt extrem de benefice pentru latura spirituală a omului, acestea pot avea și unele dezavantaje, cum ar fi riscul de a trăi, oarecum, izolat de societate, ceea ce rezultă condiții de trai nu tocmai favorabile. 

Astfel, în ultimul deceniu, majoritatea persoanelor și-au pus întrebarea: Ce ar trebui să aleg? O locuință într-o zonă limitrofă, eventual în afara orașului, care să îmi ofere liniște și clipe de răgaz, sau o locuință în interiorul unui oraș, care să-mi ofere oportunitatea a avea un stil de viață mai comod, înconjurat de toate beneficiile aferente? Cei care au  posibilitatea,  își pot construi o casă de vacanță în zone liniștite precum litoralul Mării Negre sau diferite zone mai retrase. Alții optează pentru o viață mai liniștită odată cu apropierea vârstei de pensionare, orinetându-se spre locuințe mai retrase și liniștite, la țară

Alege o locuință în cartierul rezidențial Boreal Plus, noul standard în materie de imobiliare

Totuși, nu există și o cale de mijloc? Un loc special amenajat în care nevoia de a ne afla în natură să se împletească perfect cu avantajele vieții de oraș? Bineînțeles că există, chiar in Nordul Constanței.Conceptul se numește cartierul rezidențial Boreal Plus, și a fost dezvoltat la cele mai înalte standarde de Impact Developer & Contractor, cu o experiență de peste 30 de ani în domeniul dezvoltărilor rezidențiale. a Cartierul  este dedicat persoanelor care doresc un mediu liniștit, dar cu acces rapid la o mulțime de facilități, începând cu supermarketuri aflate chiar in complex  și finalizând cu unitățile medicale și educaționale în vecinătate Toate acestea sunt posibile datorită poziționării strategice pe care dezvoltatorul a ales-o, într-o zonă foarte bine cotată pentru proiectele imobiliare.

Apartament cu grădină în Constanța

Dacă nu ai posibilitatea de a-ți achiziționa o casă unde să te bucuri de propria ta grădină, poți opta pentru un apartament cu grădină, grădinile având la Boreal Plus suprafețe între 20 și 70 de mp. În acest mod, te poți bucura de un spațiu verde și  relaxant de fiecare dată când simți nevoia de puțină liniște,la doi pași de livingul tău. Activitățile cu copii sunt mai plăcute si se vor desfășura în siguranță în aer liber, iar dacă ai animale de companie, cu siguranță vor prețui acest spațiu verde.

De altfel, după achiziționarea apartamentului, departamentul nostru de Design Interior te poate ajuta cu un proiect profesional de amenajare interioară, astfel încât apartamentul să reflecte propriile tale aspirații și dorințe cu privire la ceea ce consideri tu a fi locuința ideală.

Dacă dorești să-ți faci o idee despre cum arată o casă sau un  apartament în Constanța  în cartierul rezidențial Boreal Plus, poți vizita locuințele printr-un simplu Tur Virtual.

Tur Virtual case Boreal Plus

Tur Virtual apartamente Boreal Plus