Back to top

Evoluția lucrărilor în ansamblul Boreal Plus

 

Ne place să spunem povestea Boreal Plus și o expunem în mod realist, atât prin informări periodice, dar și vizual, în galeria foto disponibilă pe site-ul Boreal. Și oricât de mândri suntem de proiectul nostru, nu, nu o să spunem că noi construim într-o lună cât alții într-un an, dar cu bucurie vă anunțăm că definitivăm lucrările la etajul 1 al primelor 3 blocuri din faza I, iar vilele Boreal Plus sunt finalizate, fiind disponibile pentru vizionare! (info de actualitate la 1 iulie 2021).

 

Cel mai nou complex rezidential din Constanta Nord

Am asfaltat încă din luna mai 2021, pentru că ne-am dorit să îți croim drum către casele finalizate de Boreal Plus din zona Palazu Mare! Vila showroom este pregătită pentru ca tu să observi mai bine compartimentarea, elementele de detaliu  și cum se încadrează mobilierul în fiecare încăpere.

Poți alege din 2 tipuri de case:

  • Casa Venus este individuală, cu suprafețe de la 171 mp și suprafețe de teren aferente, pentru curte, de la 315 mp, până la 441 mp;
  • Casele Aurora 1 și Aurora 2 sunt cuplate la calcan și reprezintă alegerea ideală pentru familii mari, care vor să locuiască împreună, dar în același timp separat, cu toată intimitatea necesară. Suprafeța vilelor construite în„ oglindă este de 167 mp, cu teren pentru curte de la 325 mp până la 458 mp.

 

Case noi de vânzare zona Tomis Plus

Odată ce intri în vila showroom, vei fi cuprins de magia Boreal Plus, conturată prin design-ul realizat de Mobexpert. Camerele beneficiază de spații vitrate mari, ceea ce asigură o luminozitate bună în încăperi, iar amenajarea delimitează strategic locurile pentru diversele activități din cursul unei zile: spațiu de dining, zonă de relaxare, bucătărie dedicată și camere de odihnă. O simplă incursiune și deja vei vizualiza activitățile familie tale în fiecare colț al casei!

 

Interiorul caselor de vanzare Boreal-Plus

Vila de inchiriat Constanta Nord

Vilele au fost finalizate și urmează a fi livrate în luna August 2021.

 

Interior vila complex rezidential Constanta Nord

Marele beneficiu pe care îl ai în cadrul ansamblului rezidențial Boreal Plus este că vei primi GRATUIT consiliere de finanțare și de amenajare a locuinței. Poți alege o vilă nemobilată, dar și vila showroom. De asemenea, expertul în design interior te poate consilia să identifici furnizorii potriviți care te vor ajuta să mobilezi și echipezi locuința, în funcție de stilul de amenajare dorit: clasic, minimalist, contemporan, art-deco, art-nouveau.

 

Dormitor casa Boreal Plus

Etapa de dezvoltare curentă cuprinde 3 blocuri (1 bloc: P+8E+E ethnic; 2 blocuri: P+11E+E tehnic), 2 dintre lateralele blocului având vedere panoramică spre Lacul Siutghiol și în depărtare, spre Marea Neagră.

La acest moment, se lucrează la etajul 1 al blocurilor, ceea ce înseamnă că se pot face vizite în proximitatea construcției.

 

Faza de constructie complex rezidential Boreal Plus

Lucrările la primele 3 blocuri avansează conform planificărilor, iar cele 209 de apartamente vor fi livrate în prima jumătate a anului 2022. La acest moment se fac rezervări, avantajele fiind atât de natură financiară, dar și de natură fizică, prin prisma amplasării în funcție de punctele cardinale, etaj, vedere.

Construcția este realizată la standarde de eficiență energetică ridicată, nivel BREEAM Excellent, în conformitate cu standardul de construire pe care dezvoltatorul Impact Developer & Contractor îl implementează încă din 2018 în toate proiectele sale, ca un exemplu de responsabilizate în domeniul construcțiilor imobiliare și grijă pentru mediul înconjurător. Acest lucru înseamnă reducerea poluării, un consum inteligent al resurselor și costuri mai mici de întreținere pentru rezidenți.

 

Cel mai nou complex rezidential din Constanta Nord, zona Tomis Plus

Fiind cel mai mare dezvoltator listat la Bursa de Valori București, Impact a impus un standard de calitate în fiecare oraș în care a contruit ansambluri rezidențiale. Boreal Plus este o extensie a cunoscutului cartier de case Boreal, atât de apreciat de către rezidenți. La o distanță de 10 ani, Impact aduce în Nordul Constanței o perspectivă inovatoare, un concept de locuire cu facilități integrate, premiat la nivel internațional de către International Property Awards, cu titlul Residential Development – Romania.

Tocmai pentru că Boreal Plus este un concept complex de locuire, cu multiple avantaje, rezidenții vor beneficia de parcări supraterane, dar și supraetajate. În luna lulie, parcarea etajată, cu înălțime P+4Etaje a definitivat primul nivel al construcției.

 

Kaufland Constanta Nord

În prezent, oferta de preț este cea de PRESALE, cu prețuri de la 66.500 Euro, iar la finalizarea proiectului, apartamentele vor avea prețul de listă, respectiv prețul final, care poate crește în funcție de fluctuațiile de pe piața imobiliară.

Ai toate motivele să rezervi încă de acum unul dintre apartamentele bine făcute din cel mai nou complex rezidențial din Constanța, întrucât în curând, prețurile imobiliarelor vor crește din cauza majorării prețului la materialele de contrucție cu aproximativ 40%. Ne dorim să prinzi cea mai bună ofertă la apartamente, de aceea te invităm la vizionare!

Completează formularul și vei fi contactat de către un Consultant de Vânzări, cu care vei stabili o vizionare. Încă poți să alegi una dintre cele mai bune poziționări (etaj, punct cardinal, vedere). Fii parte dintr-o comunitate responsabilă cu mediul, care trăiește în armonie cu natura!