Back to top
Case de vanzare dezvoltate in Constanta Nord, ansamblu rezidential Boreal-Plus, dezvoltat de Impact Developer

Case și apartamente noi Constanța Nord, vândute direct de un dezvoltator de top, cu experiență solidă

Ce este un dezvoltator imobiliar și cum să identifici cei mai buni dezvoltatori imobiliari.

Un dezvoltator poate fi o companie sau o persoană fizică care dezvoltă diverse proiecte imobiliare și creează o nouă zonă rezidențială, comercială sau industrială.  Un dezvoltator de top își completează constant portofoliul cu terenuri al căror potențial a fost cercetat și observat, apoi proiectează și construiește complexuri rezidențiale și/ sau centre comerciale.

Case și apartamente noi Constanța Nord, direct de la dezvoltator

Așadar, un dezvoltator rezidențial este responsabil de tot procesul de dezvoltare al locuințelor care vor fi construite pe terenul deținut de el. După ce a identificat cele mai căutate zone, cu potențial de dezvoltare și a infrastructurii aferente, acesta creează, cu ajutorul arhitecților, un plan pentru câte clădiri vor fi construite și ce tipuri de unități locative vor fi în fiecare fază de dezvoltare. Tot în această etapă, este necesar să se efectueze studii și cercetări amănunțite, ca de exemplu studiile de însorire, privind poziționarea blocurilor și caselor în funcție de soare,  în așa fel încât fiecare clădire să beneficieze de cât mai multă lumină naturală în timpul zilei.

Case și apartamente noi Constanța Nord, direct de la dezvoltator

Dezvoltatorii trebuie să se asigure că planurile lor îndeplinesc cerințele locale de zonare si să obțină toate avizele necesare, precum și aprobările documentației de la instituțiile locale abilitate, înainte de a putea începe să construiască. Tot ei sunt aceia care au grijă că toate standardele privind calitatea și siguranța la locul de muncă să fie respectate cu strictețe.

Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor

Impact SA, cu o experiența solidă, de peste 30 de ani în dezvoltarea de proiecte rezidențiale emblematice, este primul dezvoltator din domeniul imobiliar listat la Bursa de Valori București. deținând un portofoliu valoros de comunități rezidențiale dezvoltate în zone verzi ale orașelor, ce promovează un stil de viață sănătos și ocrotirea mediului înconjurător.

Blocuri noi in Constanta Nord, ansamblu rezidential Boreal-Plus, dezvoltat de Impact Developer

Blocuri noi in Constanta Nord, ansamblu rezidential Boreal-Plus, dezvoltat de Impact Developer

Dezvoltatorul Impact are și un background financiar valoros, susținut de rezultate financiare auditate determinate de un flux solid de proiecte, un ritm de vânzări constant și active de valoare. În calitate de companie listată la bursă, Impact are acces rapid la capital, putând utiliza o serie de instrumente de finanțare a proiectelor proprii, cum ar fi obligațiunile și capitalul social.

Dezvoltând proiecte la nivel național, Impact și-a pus amprenta și pe litoralul Mării Negre, prin construirea, în urmă cu peste 15 ani, a primului ansamblu rezidențial privat din Constanța, complexul de 150 de vile Boreal, iar în 2020 demarând noul proiect Boreal Plus.

Ce reprezintă proiectul Boreal Plus?

Acest concept cuprinde 18 vile noi în Constanța Nord, cu facilități și finisaje premium, deja finalizate, și 3 blocuri cu apartamente construite  la cele mai înalte standarde de calitate, în prima fază de dezvoltare. Astfel, cele 18 case si 209 apartamente cu predare in 2022  alcătuiesc complexul rezidențial Boreal Plus, situat în zona Tomis Plus.

Ansamblul rezidențial dezvoltat de Impact SA promovează conceptul de comunitate, care este din ce în ce mai important pentru fiecare familie care alege să se bucure de viață în noile apartamente și case din Constanța Nord.

Dacă te afli în căutarea unui loc potrivit, în Constanța, pentru tine și familia sau prietenii tăi, ansamblul rezidențial Boreal Plus s-ar putea să fie locul pe care îl cauți.