Back to top
Case si apartamente complex rezidential Boreal-Plus Constanta Nord

Cartierul rezidențial Boreal Plus: noul standard pentru apartamentele de vânzare din Constanța Nord

Pentru cei mai mulți dintre noi, vara e cea mai așteptată perioadă din timpul anului. Când ne gândim la concediul care urmează, toți avem aceeași imagine în minte – întinderea albastră de apă care pare că nu se termină nicăieri și parcă ne hipnotizează. Abia așteptăm să ne îndepărtăm de gălăgia și betoanele încinse ale orașului, iar, odată ajunși pe malul mării, parcă uităm complet de existența acestora. Aerul sărat, briza mării și sunetul continuu al valurilor ne aduc aminte cât de liniștită și relaxantă poate fi viața.

Fiecare călătorie la mare e ca o lungă ședință de terapie cu cel mai bun și de încredere terapeut – natura. Nimic nu e mai relaxant decât o dimineață petrecută pe malul mării, în timp ce îți savurezi cafeaua, privind cum soarele își face apariția, dând impresia că a stat ascuns toată noaptea în adâncurile mării. Când ești martor la o asemenea scenă, ajungi să te îndrăgostești de frumusețea naturii și parcă nu te-ai mai întoarce în monotonia orașului. Dar de ce să nu faci asta? De ce să nu te bucuri în fiecare zi de cele mai frumoase peisaje pe care natura le poate crea?

Uită de agitația și poluarea orașului

Imaginează-ți că poți să îți schimbi viața complet, să te muți într-un loc în care sunetul valurilor înlocuiește zgomotul nesfârșit al orașului, iar priveliștea este ca un tablou pe care nu te saturi să îl privești. Ce zici? Sună bine, nu? Exact aceste gânduri le-a avut în cap și dezvoltatorul ansamblului imobiliar Boreal Plus din Constanța Nord.

Impact Developer & Contractor și-a propus să dezvolte o comunitate pentru cei care nu vor să se mai despartă de mare și, bineînțeles, a și reușit. A pus cap la cap cele mai bune idei și a ajuns să dea viață unei oaze în care tu și familia ta îți poți îndeplini visul de a avea o casă sau un apartament nou în Constanța Nord, cât mai aproape de natură, în care să vă bucurați de beneficiile oferite de ea.

Boreal Plus, mai mult decât un simplu cartier rezidențial din Constanța

Misiunea Boreal Plus este de a deveni un standard pentru locuințele din Constanța, dezvoltând un spațiu care menține echilibrul dintre om și natură. Validarea conform căreia misiunea dezvoltatorului este una de succes vine din partea International Property Award, care a catalogat proiectul drept unul de excepție.

Cum viziunea principală a dezvoltatorului Impact SA este de a aduce natura în viața clienților, acesta a căutat și găsit cele mai eficiente și sustenabile metode de dezvoltare, astfel încât materialele și tehnicile folosite să fie prietenoase cu mediul înconjurător. Construcția de apartamente și case de vânzare în Constanța Nord a fost făcută folosind doar materiale atent selecționate, care îmbină sustenabilitatea cu un design unic și o arhitectură modernă.

Locuința ta se află la mare, în ansamblul imobiliar Boreal Plus

Frumusețea naturii nu se află doar în afara complexului rezidențial, ci și în interiorul acestuia. Întreg conceptul Boreal Plus este proiectat cu spații verzi destinate comunității, de unde fiecare membru își poate lua doza zilnică de relaxare. De altfel, dacă dorești neapărat să ai un spațiu verde al tău în care să îți pui în practică sfaturile de grădinărit din revistele de bricolaj, poți opta pentru un apartament cu grădină în Constanța Nord.

În ceea ce privește facilitățile, dezvoltatorul s-a asigurat că fiecare rezident va beneficia de toate facilitățile necesare traiului pe litoral, începând cu locul de parcare și terminând cu localizarea ansamblului într-o zonă rezidențială în plină dezvoltare. Astfel, au fost luate în considerare toate nevoile pentru a duce o viață urbană de calitate și niciuna nu a rămas neacoperită. Dacă alegi un apartament sau o casă din cadrul ansamblului Boreal Plus, te vei bucura de toate resursele esențiale pentru a duce o viață de familie liniștită și sigură.

Cartierul rezidențial Boreal Plus este o dovadă clară că oamenii pot trăi în simbioză perfectă cu natura și se pot bucura de liniștea ei fără să renunțe la avantajele oferite de traiul într-o metropolă. Dacă ești pregătit să îți schimbi stilul de viață și să te trezești în fiecare dimineață înconjurat de un peisaj superb, hai la un tur virtual pe site-ul nostru să vezi ce te așteaptă.

Tur virtual casă individuală

Tur virtual casă cuplată la calcan

Tur virtual apartament de tip studio

Tur virtual apartament cu 2 camere

Tur virtual apartament cu 3 camere

Pentru mai multe detalii sau pentru solicitarea unei oferte, poți completa formularul de contact de pe website-ul Boreal Plus.