Back to top
apartamente cu plata in rate

Apartamente Boreal Plus – acum cu plată flexibilă

Ce ai alege dintre a achiziționa un apartament cu plata în tranșe sau să economisești până la 12.000 de Euro la plata integrală a acestuia?

 

IMPACT, unul dintre cei mai mari dezvoltatori din România și compania care a construit în Constanța proiectele Boreal și Boreal Plus, sărbătorește anul acesta 33 de ani de inovație și succes pe piața imobiliară. Cu această ocazie specială, am pregătit o ofertă la fel de specială.

Știm că schimbările legislative din acest an au adus creșteri semnificative ale prețurilor locuințelor, iar achiziționarea unei proprietăți pentru a o transforma în locuința perfectă pentru tine poate părea o provocare. Totuși, în cadrul proiectului Boreal Plus din Constanța, avem o oportunitate extraordinară care poate să corespundă perfect nevoilor tale.

Suntem conștienți de importanța flexibilității în planul de plată al locuinței, iar pentru a-ți facilita decizia, dorim să îți prezentăm două variante atractive.

Prima opțiune îți oferă posibilitatea să plătești un avans la momentul semnării contractului de vânzare-cumpărare pentru una sau mai multe unități locative finalizate. Diferența de plată se va realiza eșalonat până la sfârșitul anului 2025. Astfel, te muți în noua ta locuință și continul să plătești tranșele stabilite prin contract.

A doua opțiune reprezintă o ocazie unică de a achita integral prețul (credit bancar sau surse proprii) la semnarea contractului și de a economisi până la 12.000 de Euro pentru fiecare unitate finalizată cumpărată, ceea ce înseamnă o reducere mai mare decât diferența de TVA.

Pentru a-ți prezenta mai în detaliu proiectul Boreal Plus și pentru a discuta despre opțiunile care corespund cu dorințele tale, te invităm să stabilim o întâlnire. Având în vedere numărul limitat de apartamente disponibile prin acest program și termenul scurt al ofertei, completează formularul de mai jos cât mai repede și te vom contacta pentru a stabili ziua și ora în care ne poți face o vizită.

Poți consulta regulamentul campaniei aici.