Back to top
Cel mai nou complex rezidential din Constanta Nord

Alege o comunitate sustenabilă în Constanța, alege Boreal Plus

În calitate de dezvoltator imobiliar cu renume în România, Impact Developer & Contractor și-a propus creeze o comunitate sustenabilă și pe litoralul Mării Negre. Astfel, a luat formă complexul rezidențial Boreal Plus, locul ce găzduiește o mulțime de case noi și apartamente în Constanța Nord, gata echipate pentru a-ți oferi stilul de viață dorit, alături de o comunitate selectă.

Astfel, dorim să împărtășim cu tine câteva dintre avantajele și  facilitățile ce vin la pachet cu locuințele Boreal Plus, dar îți vom oferi și câteva sfaturi utile ce îți vor aduce multiple beneficii pe termen mediu și lung, dacă ești în căutarea unei locuințe.

La Impact, considerăm că este de datoria noastră să gestionăm în mod responsabil efectele activității noastre asupra mediului înconjurător și a oamenilor, fapt pentru care obiectivul nostru pe termen lung are un scop precis: să avem un impact pozitiv asupra mediului și a societății, mai ales pentru clienții noștri, cei care aleg să locuiască în comunitățile rezidențiale pe care le dezvoltăm. Astfel, ne concentrăm pe alinierea cu procesul global de sustenabilitate, prin angajamente pentru proiecte verzi: construim clădiri cu performanțe energetice ridicate, ce utilizează o cantitate mică de combustibili fosili și o cantitate mare de energie regenerabilă.

Spre exemplu, în ansamblul imobiliar Boreal Plus din Constanța, pe acoperișurile clădirilor avem panouri solare pentru încălzirea apei menajere utilizată în blocuri, în completare cu centrale de bloc de mare capacitate si performanță, ceea ce duce la scăderea consumului de gaze naturale, și implicit, la cheltuieli mai mici cu utilitățile.

Cum putem economisi consumul pe factura lunară de electricitate

Cu cât vei putea eficientiza consumul de energie al locuinței tale, cu atât mai mult te vei bucura de mai puține cheltuieli la final de lună. În plus, vei contribui la bunăstarea întregii comunități pentru că, de cele mai multe ori, utilizarea inteligentă a sursei de energie  are și o amprentă de carbon mai de redusă sau, mai simplu spus,  un impact redus asupra mediului.

În apartamentele Boreal Plus, datorită ferestrelor generoase și a încăperilor spațioase, vei avea parte de lumină naturală pe tot parcursul zilei, astfel că tu și familia ta vă veți putea bucura de beneficiile iluminării naturale, ce nu ne obosesc atât de tare ochii, spre deosebire de lumina artificială. De altfel, ferestrele locuințelor sunt izolate termic excelent, iar pierderile de temperatură sunt extrem de mici.

Pereții exteriori ai apartamentelor din Boreal Plus sunt proiectați la cel mai înalt nivel de eficiență fonică și energetică permițând astfel construirea de clădiri cu un consum aproape de zero, conform standardului nZEB (nearly zero energy buildings). Aceasta eficiență se traduce în următoarele beneficii majore pentru proprietarii unor astfel de apartamente: costuri reduse la cheltuielile de întreținere și cu utilitățile, prin reducerea nevoii de a utiliza aerul condiționat vara și încălzirea excesivă iarna –  și datorită utilizării unei excelente izolații; confortul de a te putea odihni, relaxa sau lucra liniștit pentru că nu te deranjează nimeni și nimic din exteriorul locuinței.

BOREAL PLUS își propune să devină noul standard în materie de locuire în Constanța, folosind materiale atent alese și soluții tehnice eficiente.

Planificat în mod responsabil și sustenabil, cartierul rezidențial din zona Tomis Plus, Boreal Plus îți oferă oportunitatea de a locui într-un mediu curat și organizat ce include: sistem de colectare selectivă și gestionare a deșeurilor, iluminat eficient, recuperarea și gestionarea apei folosite.

Vom menționa și câteva detalii tehnice, ce au constituit punctul de plecare al dezvoltării ansamblului Boreal Plus:

  • Soluții de dezvoltare standardizate, care permit eficientizarea costurilor și obținerea unor performanțe energetice ridicate
  • Studiile de însorire ce stau la baza amplasării blocurilor tratează aspecte legate de felul în care iluminatul natural afectează vecinătățile amplasamentului analizat
  • Termoizolație și hidroizolație de înaltă calitate, folosind cele mai noi materiale și tehnologii
  • Structura pereților exteriori este realizată din diafragme de beton executate în sistem continuu -monolit, ce ocupă cca 45% din fațadă, restul fiind ocupat în proporție de aprox. 25% de BCA CELCO, iar restul de cca.30% reprezentând suprafețe vitrate
  • Pereții despărțitori dintre apartamente sunt realizați din beton și BCA cu grosimea de 30 cm, fiind dublați cu vată minerală de sticlă, pentru o excelentă izolare fonică
  • Contorizări individuale pentru toate utilitățile
  • Colectarea selectivă și gestionarea deșeurilor
  • Recuperarea și gestionarea apelor uzate
  • Stații de încărcare pentru vehicule electrice

 

Nu te mai reținem, te așteptăm la Boreal Plus!