Back to top

Investiția în imobiliare – probabil cea mai bună soluție de a-ți securiza economiile

Investiția în imobiliare – probabil cea mai bună soluție de a-ți securiza economiile

 

Contextul actual geopolitic, dar și criza materialelor de construcții pun foarte mare presiune pe sectorul imobiliarelor, iar asta se resimte mai ales ”în buzunarul” celor care vor să își cumpere o locuință. Prețurile cresc și vor continua să crească, iar toate aceste scumpiri vor fi suportate de către consumator, atât timp cât acesta nu ia o decizie rapidă de achiziție.

Totuși, pentru aceia care își doresc o investiție smart în sectorul imobiliarelor sau vor să își securizeze economiile, probabil una dintre cele mai bune decizii pe care le pot lua este să investească într-o proprietate deja construită în cartierul de case Boreal.

Cumpărând o casă deja construită în Boreal te asiguri că, atunci când prețurile imobiliarelor vor crește, creșterea se va simți în valoarea proprietății tale. Amânând decizia în speranța că prețurile vor rămâne măcar la același nivel, deși tendința este clar una de scumpire, vei ajunge să plătești mai mult pe ceea ce acum poți plăti mai puțin.

Așadar, fie că investești în imobiliare pentru ca în viitor să te bucuri de un randament bun al investiției sau investești în confortul tău și al familiei tale, achiziția unei case deja construie în cartierul Boreal din Constanța, cu prețuri începând de la 244.641 euro + TVA, reprezintă o investiție smart.