Back to top

Investește responsabil într-o locuință din Constanța Nord, din cartierul rezidențial Boreal Plus

Locuințele dezvoltate modern pe litoralul Mării Negre se apreciază constant

Litoralul Mării Negre, este, de departe, locul unde majoritatea românilor aleg să-și petreacă concediul pe timp de vară. Acest fapt se datorează în special tuturor activităților de agrement și festivalurilor care au loc anual pe litoral, unde numărul tot mai mare de tineri acaparează întreg peisajul. 

Datorită acestui fenomen, mulți dezvoltatori imobiliari au început să investească serios în  extinderea unor noi zone rezidențiale din Constanța, prin construcția de noi case și apartamente,  a căror valoare se va aprecia în timp. Așadar, în contextul actual, când informația ajunge extrem de repede dintr-un capăt al lumii în celălalt, dar și oamenii au posibilități diverse de a se deplasa, locurile de agrement au devenit din ce în ce mai apreciate de investitori în imobiliare și de mulți oameni de afaceri. 

Cartierul imobiliar Boreal Plus rămâne o investiție sigură

Garanția investiției este dată, în primul rând, de dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor,  care de peste 30 de ani, dezvoltă proiecte imobiliare în România, cu soluții eficiente pe termen lung și cu o atenție deosebită pentru un stil de viață sănătos al rezidenților. Totodată, totalitatea materialelor folosite sunt prietenoase cu mediul înconjurător, iar arhitectura minimalistă reduce totalitatea detaliilor la esențial, realizând un echilibru perfect între liniile drepte, curate, ale clădirilor și celelalte elemente ale ansamblului rezidențial.

De altfel, poziția geografică este un alt avantaj semnificativ al ansamblului Boreal Plus. Situat în proximitatea centrelor comerciale precum: Kaufland, TOM Mall, VIVO Mall, Carrefour, Decathlon, Selgros, Dedeman si Mega Image, dar și în apropiere de unități educaționale și medicale, investiția în cartierul Boreal Plus devine o alegere sigură pentru viitorii investitori.

În mod similar, localizarea ansamblului rezidențial reprezintă un avantaj și pentru pasionații de călătorii pentru că oferă o bună conectivitate auto, în special prin accesul direct la Bulevardul Tomis. Te afli la 10-15 minute distanța de condus față de autostrăzile A2 si A4, aproape de plaja din Mamaia, dar departe de agitația specifică stațiunii, cu access centrul orașului Constanța Case individuale și case realizate în oglindă

În materie de case, îți oferim 18 construcții ce se împart în case individuale și case realizate în oglindă. Ambele modele sunt case cu regim de înălțime P+1, au curte proprie, loc de parcare și spațiu verde destinat activităților de relaxare.

Vilă cuplată la calcan - Boreal Plus Constanța

Pentru realizarea finisajelor exterioare și interioare, Impact SA a ales să folosească materiale de calitate superioară, iar soluțiile tehnice sunt dintre cele mai eficiente din prezent, oferind confortul necesar pentru toate anotimpurile.

2-camere-tip-s

2-camere-tip-s

Te așteptăm să ne faci o vizită pentru a vedea  cum arată casele finisate la cheie din cartierul Boreal Plus. Oricum, dacă timpul te presează și nu reușești să ajungi fizic, poți face un tur virtual al camerelor, pentru a te convinge că viitoarea ta casă este la Boreal Plus.

Blocurile de apartamented, din cartierul Boreal Plus – Constanța

În incinta cartierului rezidențial sunt proiectate 9 blocuri ce vor adăposti un total de 673 apartamente. Momentan, sunt disponibile 209 apartamente construite in prima fază de dezvoltare, cu predare în cursul anului 2022 Restul apartamentelor vor fi dezvoltate pe parcursul celorlalte două faze de dezvoltare, respectiv faza 2 cu 2 blocuri și 132 apartamente  a căror contrucție va demara în 2023 și faza 3 cu 332 apartamente livrabile ulterior…

Cartier rezidential Boreal Plus Constanta Nord

Dacă alegi să locuiești într-un bloc din Constanța, dar îți dorești să dispui și de propriul tău spațiu verde în aer liber, avantajul cartierului Boreal Plus este că îți oferă posibilitatea de a achiziționa un apartament la parter cu grădină, un avantaj unic, ce nu se mai regăsește la alte ansambluri rezidențiale din zonă.

Apartament cu gradina de vanzare 3 camere 100mp in Constanta Nord, ansamblu rezidential Boreal-Plus

Apartament cu gradina de vanzare 3 camere 100mp in Constanta Nord, ansamblu rezidential Boreal-Plus

Totalitatea caselor și apartamentelor din cartierul Boreal Plus sunt destinate persoanelor care au nevoie de liniște, de un moment de răgaz și de un refugiu destinat relaxării, în care să se retragă după perioadele solicitante din viața de zi cu zi.