Back to top

Impact Developer & Contractor concentrează experiența de aproape 30 de ani în cel mai nou ansamblu din Constanța: Boreal PLUS

Blocuri noi in Constanta Nord, ansamblu rezidential Boreal-Plus, dezvoltat de Impact Developer

Localizat pe litoralul Mării Negre, Constanța este un oraș portuar cu beneficii extraordinare, ceea ce reușește să mențină interesul de locuire, inclusiv în rândul tinerilor. În consecință, cererea de locuințe noi se menține ridicată, deși oferta de locuințe este predominată de stocul de apartamente din blocuri vechi.

În ultimii ani, piața rezidențială constănțeană și-a mărit stocul de unități nou construite, însă insuficient în raport cu cererea. Majoritatea blocurilor de apartamentelor construite după anul 2020 au suprafețe mai mici, balcoane închise, nu beneficiază de amenajarea spațiilor verzi în proximitate, conform normelor în vigoare și nici de facilități diverse, care asigură un trai mai bun. La acest moment, așteptările consumatorilor includ standarde de eficiență energetică, rezistență anti-seismică, o bună conectivitate, spații verzi amenajate și cât mai multe facilități.

Piața constănțeană are în prezent un deficit de locuințe care să acopere cerințele cumpărătorilor educați, cu așteptări normale pentru secolul 21, comparativ cu celelalte mari orașe ale țării. În București, Cluj, Iași și Timișoara, dezvoltatorii și-au îndreptat atenția asupra proiectelor sustenabile, care conferă un plus din punct de vedere energetic și al calității de locuire.

Status pe cererea de locuințe premium

Profilul cumpărătorilor de locuințe din Constanța a înregistrat modificări, pretențiile fiind mai mari de la an la an. Turismul în țările vestice i-a făcut pe mulți dintre cei interesați să investească mai mult în locuință și să fie deschiși cu noile propuneri ale dezvoltatorilor români, care ridică standardul de calitate a construcțiilor și cadrului de viață alocat unui ansamblu rezidențial.

Fie că sunt investitori sau utilizatori finali, cumpărătorii vor să aleagă un dezvoltator de încredere și să beneficieze de locație bună, o construcție modernă, rezistentă, cu finisaje de calitate și impact redus asupra mediului înconjurător.

Mereu ancorat în realitate, orientat spre viitorul segmentului imobiliar și focusat pe a oferi experiențe de locuire complexe, Dezvoltatorul IMPACT a demarat un proiect de locuințe premium care răspunde celor mai pretențioși cumpărători: ansamblul rezidențial BOREAL PLUS.

Localizat în partea de nord a orașului, la doar 15 minute față de plajă, centru sau autostradă, noul ansamblu rezidențial este singurul proiect care va fi construit la cele mai noi și înalte standarde europene de siguranță și durabilitate în construcții. Acest lucru înseamnă o calitate superioară a construcției, eficiență energetică sporită și un stil de viață modern.

După reușita proiectului Luxuria Residence, din București, care este singurul ansamblu rezidențial construit la standarde de înaltă eficiență energetică, Impact devine un dezvoltator de referință pe piața clădirilor verzi și cu obiectivul de a păstra abordarea sustenabilă pentru toate proiectele sale viitoare.

Facilități multiple, un PLUS important

Boreal PLUS a fost gândit să ofere un stil de viață îmbunătățit prin prisma tuturor avantajelor pe care le aduce un ansamblu construit la standarde occidentale. În cadrul ansamblului, o suprafață de 12.000 mp este alocată spațiilor verzi, care conferă un cadru propice relaxării și deconectării de la agitația urbană.

Un ansamblu potrivit pentru familii, care simt în mod real beneficiul locurilor de joacă pentru copii. Drumul de doar 2 minute până la grădinița din Boreal PLUS înseamnă mai puțin timp petrecut în trafic și, implicit, timp pentru alte activități aproape de casă: shopping în Kaufland sau relaxare și sport pe terenul special amenajat.

Un aspect extrem de important în alegerea unui ansamblu rezidențial este disponibilitatea locurilor de parcare, ceea ce nu ridică probleme în Boreal PLUS, capacitatea locurilor de parcare fiind de 811 unități, atât la interior, cât și la exterior, deservind rezidenții, dar și vizitatorii.

Un PLUS de calitate: finisaje premium

Boreal PLUS  este construit la standarde de înaltă calitate, cu dotări și finisaje premium, asigurând o eficiență energetică ce se va transpune în costuri reduse de întreținere.

Prima fază de dezvoltare include 3 blocuri cu 209 de apartamente (apartamente de tip studio, apartamente cu 2 și 3 camere) care beneficiază de sistem de încălzire prin pardoseală și obiecte sanitare marca Ideal Standard. Ușile de la intrarea în apartamente sunt metalice, marca Pinum, asigurând siguranța dorită.

În apartamente, printre dotări menționăm: ușile Pinum, parchetul laminat și gresia porțelanată din bucătării și băi și cel mai nou model de tâmplărie Salamander ce asigură un spațiu modern. Toate acestea conferă imaginea unui apartament premium, spațios și confortabil.

Noile apartamente sunt planificate pentru a răspunde solicitărilor actuale din piață. De aceea Boreal PLUS este proiectat cu suprafețe utile generoase și compartimentări adaptate nevoilor mai multor tipuri de cumpărători.

În ansamblu sunt disponibile diferite tipuri de apartamente, cu suprafețe variate, de la studiouri duble de 62 de metri pătrați la apartamente cu 3 camere de 99 de metri pătrați. Apartamentele de la etajele superioare au avantajul unor terase spațioase, cu suprafețe cuprinse între 6 și 14 metri pătrați, care oferă o priveliște superbă spre mare și asupra orașului. Cumpărătorii care optează pentru apartamentele de la parter, vor simți avantajul de a avea o grădină proprie, potrivită relaxării în aer liber și utilă mai ales celor care au animale de companie.

Compartimentare eficientă

Un apartament este apreciat și în funcție de alte criterii, pe lângă spațiul util și funcționalitatea acestuia. Un rol esențial în proiectarea și construirea unei locuințe îl are compartimentarea, la care contribuie și mărimea spațiilor vitrate, care asigură iluminatul în mod natural. Un spațiu generos, dar compartimentat într-un mod ineficient poate reduce din funcționalitatea și confortul acestuia. Din aceste considerente, ca în toate celelalte proiecte ale sale, și în Boreal PLUS, IMPACT pune accent pe compartimentarea eficientă, cu ferestre mari.

Apartamentele au holuri largi, unde pot fi cu ușurință acomodate spații de depozitare, iar dormitoarele au zone destinate unui dressing. În plus, spațiile sunt bine delimitate, astfel încât membrii unei familii să aibă parte de intimitate, atât de necesară, în special pentru cei care lucrează de acasă.

Din dorința de a suprinde pozitiv cumpătătorii, oferindu-le cât mai multe facilități necesare traiului contemporan, Boreal PLUS dispune de o ofertă diversificată în materie de tipuri de apartamente. De la apartamente cu bucătărie open space sau bucătărie închisă, până la compartimentare diferită și poziționare

Sustenabilitate

Cu un obiectiv pertinent, de a dezvolta proiecte durabile, cu impact redus asupra mediului înconjurător, IMPACT Developer & Contractor SA dezvoltă ansamblul Boreal PLUS în acord cu principiile de sustenabilitate.

Proiectul va beneficia de panouri solare și sisteme eficiente pentru gestionarea deșeurilor și a apei folosite. Soluțiile folosite în procesul de construire se transpun în eficientizarea costurilor la întreținere pentru locuitori și obținerea unor performanțe energetice superioare, care va oferi tuturor rezidenților un mediu cât mai trainic.

Proiectul cuprinde 673 de apartamente și 811 locuri de parcare supraterane interioare și exterioare. Prima fază de dezvoltare cumulează 209 apartamente, în 3 blocuri cu 8 și 11 etaje.

Post a Comment

Comment