Back to top

Imobiliare Constanța: Boreal PLUS atrage prin perfecțiune și confort la cel mai bun preț al momentului

IMPACT Developer & Contractor a început vânzarea apartamentelor din ansamblul Boreal PLUS din Constanța și oferă cel mai bun preț de lansare pentru locuințe cu finisaje și facilități de top.

Complexul rezidențial BOREAL PLUS este situat în nordul Constanței,  împletind armonios o zonă de 18 case de vânzare, cu un ansamblu de 9 blocuri cu 673 de apartamente și facilități relevante: grădiniță, parc cu locuri de joacă, spații comerciale, teren de sport și 826 locuri de parcare interioare și exterioare, atât pentru rezidenți, cât și pentru vizitatori.

Casele sunt de 2 tipuri: case individuale (Venus) și case cuplate la calcan (Aurora). Ambele tipuri vor fi livrate până la finalul acestui an.

Primele 3 blocuri au regim de de înălțime P+8/P+11/P+11 și totalizează 210 apartamente de tip studio, cu 2 camere și 3 camere și urmează să fie finalizate până la jumătatea anului 2022.

Conform unui studiu realizat de imobiliare.ro, prețul mediu pe mp pentru locuințele scoase la vânzare în Constanța era de 1240 Euro, înregistrând o creștere ușoară față de aceeași perioadă a anului 2019, când prețul mediu per mp era de 1130 de Euro.

În decursul unui an, prețurile apartamentelor noi a crescut cu 12,2%, iar în cazul stocului de locuințe vechi, creșterea a fost de 8,5%.

Experții imobiliari susțin că acest trend ascendent se va menține și în anii următori, ceea ce înseamnă că finalul anului este propice pentru achiziția de noi locuințe care aduc un plus de confort.

Cea mai bună variantă pentru a obține un preț bun este un imobil aflat în faza de proiect, contruit de un dezvoltator de încredere. În acest fel, valoarea locuinței achiziționată în faza de proiect crește cu aproximativ 30% sau chiar mai mult.

Impact Developer & Contractor, un dezvoltator cu 30 de ani experiență oferă în prezent (septembrie – octombrie 2020) un preț de lansare atractiv în cadrul Boreal PLUS pentru cei interesați de o locuință mai mare, cu finisaje și facilități premium, într-un ansamblu rezidențial amenajat la standarde internaționale.

Boreal Plus are ca obiectiv să devină noul standard în materie de locuire în Constanța, construind sustenabil, cu materiale de calitate și implementând soluții tehnice eficiente. Locuințele din ansamblu sunt spațioase și bine compartimentate, oferind un cămin potrivit pentru noile obiceiuri impuse de trendul work-from-home.

Cunoscătorii știu de avantajul prețurilor la locuințele în stadiu incipient, cu condiția alegerii unui dezvoltator serios, cu credibilitate în piață. Locuințele din Boreal PLUS au un avantaj considerabil la achiziția imediată:  studio cu terasă, 62 mp suprafața totală este disponibil la prețul de 55.782 de Euro plus TVA, iar un apartament cu 2 camere, suprafața totală de 73 mp, are un preț de start de 69.408 de Euro plus TVA.

Locuințele au fost planificate cu mai multe opțiuni de compartimentare, pentru a se plia pe dorințele mai multor viitori proprietarilor. Astfel, există și apartamente open space; un tip de apartament cu 3 camere, cu suprafață de 98 mp se vinde are prețul de lansare de  89.826  Euro plus TVA.

Locuințe cu finisaje de top și facilități atractive

Evaluat la 62 de milioane de Euro, Proiectul Boreal PLUS va fi dispus pe o suprafață de 65.000 mp, în una dintre cele mai bune zone din oraș, potrivite pentru noi dezvoltări imobiliare.

Proiectul a fost gândit ca un concept integrat, un ansamblu rezidențial cu facitități care reduc nevoia de deplasare în afara zonei, ceea ce contribuie la reducerea poluării și a timpului petrecut în trafic.

Au fost aleși producători de renume pentru a construi la standarde superioare de calitate și pentru a oferi soluții tehnice și facilități smart, în avantajul cumpărătorilor.

Amenajarea apartamentelor, la interior, include gresie și faianță porțelanată, parchet laminat de calitate superioară. Sistemul de încălzire este integrat în pardoseală, apa caldă și căldura fiind produse de centrala de bloc.

Impact aplică principii cunoscute de sustenabilitate, folosind panouri solare și sisteme eficiente pentru a gestiona deșeurile și apa folosită. Astfel, se asigură eficientizarea costurilor și obținându-se performanțe energetice superioare.

Apartamentele de la parter vor avea avantajul grădinilor proprii, iar unitățile situate la etaj vor avea terase cu vedere panoramică, în partea de est, către Siutghiol și mare. Pentru că spațiile verzi sunt o reală necessitate, în Boreal PLUS sunt prevăzute spații verzi care acoperă 12.000 mp.

Rezidenții ansamblului vor avea acces facil la spații comerciale și alte servicii disponibile aproape de locuință. Activitățile pentru petrecerea timpului liber vor avea loc în parcul din ansamblu, iar în cazul copiilor, aceștia se vor simți în siguranță în locurile de joacă dedicate. În Boreal PLUS va fi construită o grădiniță, facilitând accesul la educație, iar în apropiere există deja alte unități la care părinții își pot înscrie copiii, la o distanță redusă față de casă.

Un alt avantaj al locuitorilor din Boreal PLUS este timpul redus de deplasare până la plajă; doar 15 minute de condus până la cel mai dorit loc de reconectare și relaxare. Până în centrul Constanței sau până la autostrada spre București este tot o distanță de 15 minute de mers cu mașina, ceea ce confirm buna conectivitate a zonei. În proximitatea ansamblului sunt deja deschise o serie de centre comerciale, pentru a răspunde nevoilor de shopping ale rezidenților, cât mai aproape de casă.

Etapele construirii BOREAL PLUS

În curând, cele 18 vile din complex vor fi finalizate, termenul fiind sfârșitul anului 2020. În același timp, IMPACT a primit autorizația de construire pentru primele blocuri de locuințe și începe lucrările de construcție. Primele 3 blocuri vor cumula 209 apartamente și vor fi terminate până în al doilea trimestru al anului 2022, împreună cu o clădire pentru locurile de parcare.

A doua fază de dezvoltare vizează 2 blocuri cu 132 de apartamente, cu termen de livrare tot în anul 2022. A treia fază cuprinde 4 blocuri de apartamente, cu 322 de unități.

Cu un total de 693 de apartamente și 18 vile, Boreal PLUS va fi unul dintre cele mai mari ansambluri nou dezvoltate în Constanța.

Viitorii cumpărători trebuie să ia la cunoștință că toate apartamentele din Boreal PLUS se încadrează în acel interval de prețuri necesar pentru cererea de împrumut bancar prin programul „Noua Casă”.

Cei interesați de locuințe cu prețuri de peste 70.000 de euro, trebuie să știe că pentru un credit bancar prin programul „Noua Casă”, vor avea nevoie de un avans minim de 15%. Indiferent de valoarea locuintei, creditul nu poate depasi valoare de 119.000 eur, in echivalent ron.

Revenire de impact în Constanța

Acest nou proiect reprezintă o revenire a dezvoltatorului IMPACT Developer & Contractor pe piața imobiliară din Constanța. Aici a livrat primul proiect rezidențial dezvoltat după anul 1989. Boreal PLUS este construit în continuarea proiectului existent Boreal și deschide noi perspetive pentru locuire, dar și pentru investiție, mai ales dacă se achiziționează la prețul de lansare sau în perioadă de pre-sale.

Primii care se vor muta în noul ansamblu vor fi cumpărătorii celor 18 vile, care vor beneficia de un context de locuire asemeni cartierelor americane din suburbii. Fiecare vilă are etaj și grădină proprie, suprafețe totale fiind cuprinse între 167 și 171 mp. Vila tip Venus are un preț de pornire de  244.641 de Euro plus TVA  și este gata de a-și primi viitorii proprietari, iar Vila Aurora are prețul de 245.455 de Euro + TVA.

Boreal PLUS este unul dintre proiectele simbol ale companiei IMPACT, care dezvoltă în paralel ansamblurile rezidențiale Greenfield și Luxuria în București și Greenfield Copou în Iași. Principiul comun folosit în toate proiectele dezvoltate de companie este dat de armonia cu mediul, creată cu ajutorul arhitecturii moderne cu influențe minimaliste.

Pentru mai multe informații, Consultanții de Vânzări Boreal PLUS, vă stau la dispoziție.