Back to top
Cum să alegi locuința perfectă în Constanța?

Cum să alegi locuința perfectă în Constanța?

Aceasta este o întrebare la care nu este ușor de răspuns, deoarece modul în care arată casa perfectă variază de la persoană la persoană. De exemplu, cei aflați în căutarea unei locuințe ar putea considera că locuința ideală este una aproape de natură, în timp ce alții, mai atrași de oraș, sau obișnuiți cu locuirea în mediul urban, ar putea să se concentreze, în schimb, pe alte lucruri, cum ar fi dimensiunea spațiului de locuit sau designul proprietății.

Panoramă blocuri noi Boreal Plus- ansamblu rezidențial Constanța

Panoramă blocuri noi Boreal Plus- ansamblu rezidențial Constanța

Oricum, fiecare persoană are nevoie de o locuință în care să trăiască în confort și siguranță, uneori în armonie cu natura, într-o zonă care să acopere necesitățile de bază ale vieții cotidiene. Astfel, există unele caracteristici de care oamenii țin cont când trebuie să facă pasul cel mare: tipul de locuință – achiziționarea unei case sau a unui apartament, locația și poziționarea, facilitățile oferite și nu în ultimul rând, alegerea unui dezvoltator de încredere și cu trasabilitate.

Poziționarea geografică

Locația geografică este unul dintre cei mai importanți factori pe care oamenii îi iau în considerare atunci când aleg să cumpere o locuință. Amplasarea geografică este determinată de apropierea zonei de locuit fața de punctele de interes, distanța față de mijloacele de transport în comun și magazine, precum și de timpul  petrecut în trafic.

Locație geografică:

Locația geografică este importantă deoarece va determina cât de departe vă aflați de locul de muncă și de alte puncte de interes precum școli, gradinițe și spitale. 

Poziționarea locuinței fața de locul de munca, institutii de învățământ, centre comerciale este importantă deoarece determină cât timp petreci călătorind zilnic către toate locațiile în care trebuie să mergi. Dacă apartamentul sau casa ta este aproape de aceste locuri, atunci vei economisi timp prețios, care poate fi folosit în scopul de a petrece cat mai mult timp alaturi de familie, in confortul casei tale.

Complexul rezidențial Boreal Plus este despre mai mult timp petrecut cu cei dragi

Dacă dorești o casă sau un apartament în zona Tomis Plus – Boreal, care să implice ideea de stil de viață armonios, în siguranță și confort, cartierul rezidențial Boreal Plus din Constanța Nord este, în mod cert,  o variantă ce merită să fie luată în considerare. 

Casa noua de vanzare in Constanta Nord, zona Tomis Plus

Ansamblul oferă, în plus față de apartamente cu 2 și 3 camere sau studio-uri, și vile noi în Constanța Nord, complet finalizate, pentru cei care își doresc să aibă propria curte și grădină, în interiorul orașului.

Pe lângă construcția la cele mai înalte standarde și  dotările moderne ale locuințelor, te poți bucura de numeroase facilități direct din ansamblul rezidențial: hypermarket și diverse spații comerciale direct în ansamblu, complex închis, securizat cu barieră, parcaj multietajat, parc și grădiniță privată De asemenea, complexul este situat în zona Tomis Plus, la 15 minute distanță față de centrul orașului Constanța, autostrada A2 și plaja din Mamaia, aproape de spitalul clinic Ovidius și de instituții importante de învățământ,  în vecinătatea multor centre  comerciale: Tom Mall, Vivo!, Carrefour, Decathlon, Selgros, Dedeman.

Cu majoritatea facilităților în apropierea casei, economisești suficient de mult timp pentru a consolida relațiile de prietenie cu vecinii sau pentru a petrece timp de calitate cu familia.

De asemenea, ansamblul rezidențial Boreal Plus este construit de Impact Developer & Contractor, dezvoltator de top, cu experiență și trasabilitate, ce oferă un plus de valoare prin calitate, corectitudine și transparență, de care beneficiză toți cei care aleg sa locuiască în comunitățile dezvoltate de el în toată țara (precum Greenfield Băneasa, Luxuria Residence și Greenfield Copou).

Misiunea dezvoltatorului Impact este de a avea un impact pozitiv asupra vieții oamenilor, dezvoltând comunități cu accent pe sustenabilitate, eficiență și bunăstare.