Back to top
Blocuri noi in Constanta Nord, ansamblu rezidential Boreal-Plus, dezvoltat de Impact Developer

Complexul rezidențial 5 beneficii majore

Se pare că această nouă experiență de viață,de a locui într-un ansamblu rezidențial, îi atrage din ce în ce mai mult pe români. Preferința viitorilor proprietari de imobile, de a alege  un complex rezidențial nou în care se regăsesc cele mai importante facilități  și servicii necesare unui stil de viață armonios, este o soluție optimă la care apelează cu încredere din ce în ce mai mulți tineri. În continuare, se regăsesc cele mai importante avantaje ale locuirii într-un astfel de  ansamblu rezidențial:

Parcare privată

Pentru că numărul de mașini este extrem de mare în prezentul cotidian, locurile de parcare au devenit o adevărată problemă pentru cei care locuiesc în orașele mari. Cu siguranță, te-ai regăsit de multe ori în situația de a-ți parca mașina departe de casă, pentru că nu ai mai avut locuri de parcare disponibile.

Acest subiect de interes pentru fiecare dintre noi a fost atent analizat de specialiștii din domeniul imobiliar. Rezultatul direct al acestor studii este oferirea unui loc de parcare pentru fiecare apartament, dar și locuri special amenajate pentru prietenii și persoanele dragi care mai vin în vizită la tine. În ansamblul Boreal Plus din Constanța, locatarii beneficiază, pe lângă parcările supraterane, de un parcaj multietajat acoperit, pe 6 niveluri, cu 290 de parcări.

Multiple facilități

Cumpărătorii de proprietăți imobiliare au devenit mai exigenți în ceea ce privește calitatea construcției și a finisajelor, dar și a facilităților din complexul rezidențial în care aleg să locuiască. Tendința este de a alege un ansamblu cu acces securizat, parcare acoperită, o comunitate cu facilități integrate, precum supermarket, spații verzi, locuri de joacă pentru copii, grădiniță.

La Boreal Plus, ne-am îndreptat atenția spre a oferi rezidenților un grad ridicat de confort, punându-le la dispoziție toate aceste facilități: practic, tot ce au nevoie se regăsește direct din interiorul complexului.

Astfel, locuitorii se pot bucura de mai mult timp liber pe care să îl petreacă cu familia și cu cei dragi. În special, această idee de a aduce toate beneficiile la un loc, este îmbrățișată de majoritatea familiilor, în special a familiilor cu copii, pentru că le permite părinților să-și organizeze mai bine timpul de calitate petrecut în compania celor mici.

Securitatea spațiului de locuit

Să știi că tu și familia ta sunteți în siguranță este poate cel mai important sentiment pe care îl poți avea. Partea bună este că un ansamblu rezidențial precum Boreal Plus, acoperă foarte bine această nevoie de siguranță:, intrările sunt prevăzute cu acces securizat cu bariere și cu monitorizare video.

Așadar, unul alt avantaj important pe care  îl are locuirea în complexul nostru rezidențial din Constanța este că poți să stai liniștit chiar și atunci când călătorești sau pleci de acasă pentru o perioadă lungă de timp.

Liniște

Din cauza traficului intens și a aglomerării, liniștea este foarte importantă, atunci când viitorii proprietari aleg să locuiască în complexuri rezidențiale noi. Aceasta reprezintă o normalitate și o caracteristică cheie în ansamblul rezidențial Boreal Plus, fapt ce se datorează traficului limitat din interiorul acestuia. În plus, suntem poziționați într-o zonă liniștită din Nordul Constanței, ferită de poluare și de aglomerația orașului, dar având în același timp o conectivitate foarte bună cu numeroase puncte de interes pentru rezidenți.

O mulțime de spații verzi

Natura și spațiile verzi fac parte din stilul de viață sănătos pe care ansamblurile rezidențiale moderne îl promovează. Acestea sunt un fel de reacție la vechile blocuri și construcții ce stau la baza expresiei „junglă de beton”. Prin urmare, încă din faza de proiect, este necesar sa fie realizate o mulțime de studii cu privire la poziționarea complexului si a clădirilor, astfel încât rezidenții să se bucure de cât mai mult spațiu verde, temperaturi optime și de un aer proaspăt. Studiile de însorire realizate de Impact, spre exemplu, oferă soluții foarte importante pentru distanța optimă între clădiri și suprafețele verzi, soluții care au fost aplicate în toate proiectele noastre rezidențiale, cum este și cel de case și blocuri noi in Constanta, Boreal Plus

Acestea sunt doar 5 dintre avantajele unui complex rezidențial construit responsabil. Dacă intenționezi sa-ți cumperi o locuință nouă, este important să ții cont în luarea decizie de achiziție, de toate aceste facilități, care îți pot oferi mai mult timp liber pe care să îl petreci în siguranță cu cei dragi ție.

La IMPACT ne ghidăm după principiul “construim astăzi pentru generațiile de mâine” deoarece obiectivul nostru este să dezvoltăm comunități sustenabile, cu toate facilitățile incluse. Unul dintre proiectele nostre care integrează toate aceste beneficii, este complexul rezidențial BOREAL PLUS și se adresează celor care doresc o casă sau un apartament de vânzare în Constanța Nord, zona Tomis Plus.