Back to top

Cele mai căutate ansambluri rezidențiale din Constanța

Complex rezidențial Constanța cu zonă verde 

Datorită numărului tot mai mare de turiști care vin pe litoral în Constanța, ansamblurile rezidențiale sunt într-o continuă dezvoltare. În ultimii patru ani, s-a înregistrat o creștere semnificativă pentru construirea de ansambluri rezidențiale în Constanța. Numărul de blocuri noi construite pe litoralul Mării Negre a crescut, astfel că și oferta de apartamente noi de vânzare în Constanța este mai complexă.

Pentru că orașul este în creștere, iar construirea de noi blocuri și locuințe este inevitabilă, cei care investesc în imobiliare sau persoanele care doresc să-și cumpere o casă nouă sau un apartament în Constanța încep să analizeze din ce în ce mai bine ofertele, astfel încât decizia finală să fie una potrivită lor.

Cât de importantă este zona verde pentru un complex rezidențial?

Ideea de a avea un apartament sau o casă într-un ansamblu rezidențial cu spațiu verde nu este una nouă. Această înclinație către un stil de viață apropiat de natură există de secole. Cu toate acestea, beneficiile pe care un astfel de mediu le are asupra vieții au devenit mai evidente pentru populația modernă.

Până în perioada pandemiei COVID19, mulți oameni cunoșteau mai mult la nivel teoretic beneficiile spațiilor verzi pentru un ansamblu rezidențial în Constanța. În schimb, în timpul acestei pandemii, când s-a instalat perioada de carantinare, lipsa spațiului verde a fost resimțită de o mulțime de oameni. Mai puțin afectați au fost cei care locuiesc în apartamente cu grădină sau la casă.

De ce să alegi un ansamblu rezidențial cu spațiu verde în Constanța?

Sunt o mulțime de motive pentru care să alegi un complex rezidențial cu spațiu verde în Constanța

Pentru început, trebuie să fim conștienți că spațiile verzi din ansamblurile rezidențiale nu sunt amplasate doar în scop estetic. Într-adevăr, priveliștea pe care o ai dintr-un apartament aflat într-un astfel de cartier rezidențial este una încântătoare, rar întâlnită la mare. De exemplu, din apartamentele cu grădină din Constanța oferite de BOREAL PLUS, te poți bucura de o priveliște relaxantă.

Beneficiile pe care „un colț viu” le aduce nu sunt doar estetice, ci și practice. Dacă blocurile mai vechi de 40-50 de ani erau predominate de o culoare gri, iar accentul era pus mai mult pe utilitate, în 2022 lucrurile stau total diferit pentru dezvoltatorul IMPACT Developer & Contractor. Încă din etapa de proiectare a cartierului Boreal Plus, acesta a conceput apartamentele pentru a acoperi nevoia de mai mult confort, precum și nevoia locuitorilor de a trăi în armonie, într-un mediu modern, liniștit și aerisit.

De asemenea, spațiul verde oferă și o protecție naturală împotriva temperaturilor ridicate pe timp de vară, ridicând semnificativ calitatea aerului. 

Apartamente și case noi cu grădină în Constanța 

Impact SA ,dezvoltatorul imobiliar ce a dezvoltat proiectul BOREAL PLUS, cu o experiență de peste 30 de ani, este atent la tot ceea ce este nou în domeniul imobiliarelor, oferind cele mai bune soluții de locuire la prețuri accesibile.

Ansamblul BOREAL PLUS cuprinde 18 case finalizate și 9 blocuri de apartamente în orașul Constanța, toate echipate cu grădină și spațiu verde, ideale pentru familiile care doresc să locuiască într-un mediu sănătos și liniștit. Totodată, întreg complexul rezidențial se află în apropierea locurilor de interes, precum zonele comerciale și parcurile pentru copii.

Pentru mai multe detalii referitoare la casele noi de vânzare din Constanța  și apartamentele oferite de BOREAL PLUS, nu ezita să ne contactezi.