Back to top
Complex rezidential Constanta Nord - apartamente si case construite la standarde de eficienta energetica BREEAM

Ce opțiuni de apartamente noi de vânzare ai în Constanța, zona Tomis Plus

Complexul rezidențial BOREAL PLUS

Zona de nord a Constanței se află în plină expansiune, mai ales din punctul de vedere al locuințelor ce sunt sau urmează a fi construite. Te invităm să descoperi ce opțiuni ai pentru apartamente noi de vânzare în Constanța, zona Tomis Plus. 

 Un nou ansamblu rezidențial în această zonă este BOREAL PLUS, care oferă atât apartamente, cât și case noi de vânzare sau de închiriat. Acesta este conceput să ofere un stil de viață sănătos și armonios, care presupune o mulțime de facilități: o locație atractivă, cu acces facil la zone de interes ale orașului, o oportunitate de a te bucura de toate beneficiile vieții aproape de plajă, precum și de o bună calitate a vieții.

Ansamblul rezidențial este amplasat în apropierea litoralului Mării Negre, în zona Tomis Plus, , la mică distanță de centrul orașului Constanța.

Apartamente moderne cu grădină Boreal Constanța, zona Tomis Plus

Impact SA, dezvoltatorul  BOREAL PLUS, ce activează de peste 3 decenii în România, și-a propus ca acest proiect să reprezinte cel mai nou și modern complex rezidențial din Constanța. Așadar, dacă te afli în căutarea unor apartamente noi în zona Tomis Nord și VIVO și în același timp îți dorești o locuință de calitate, BOREAL Plus este ansamblul potrivit pentru tine.

Apartamentele din condominiu beneficiază de o serie de facilități care oferă un nivel ridicat de calitate a locuirii, fiind gândite și proiectate la cele mai înalte standarde. De exemplu, fiecare apartament de la parter are grădină, iar apartamentele de la etajele superioare au terase generoase, o parte dintre ele oferind o vedere panoramică la Marea Neagră și Lacul Siutghiol.

Așadar, BOREAL PLUS și-a propus să clădească, pe lângă clădirile propriu-zise, și o relație sănătoasă și de lungă durată cu cei care trec pragul complexului rezidențial. Drept urmare, sunt acoperite nevoile unei game complexe de clienți, de la cei care doresc pur și simplu un studio de vânzare în Constanța, până la  apartamente cu 2 sau 3 camere, echipate cu toate dotările necesare.

Vânzare case Constanța, Complex Rezidențial BOREAL PLUS

Pe lângă apartamentele cu grădină puse la dispoziție, proiectul BOREAL PLUS include și case noi în Constanța, zona Tomis Plus. Acestea se adresează în special familiștilor, celor care sunt pasionați de grădinărit, iubesc spațiul verde și pun accent pe calitatea aerului. Casele sunt construite în întregime la cele mai înalte standarde, materialele folosite fiind doar de calitate superioară, cu finisaje premium.

În funcție de nevoile și aspirațiile fiecăruia, BOREAL PLUS a conceput două modele de case: VENUS și AURORA. 

Casele VENUS  reprezintă o alegere potrivită pentru cei care doresc o casă individuală, cu un living spațios, 3 dormitoare, 3 băi și o bucătărie închisă. În plus, aceasta beneficiază de o suprafață de teren de până la 441 metri pătrați.

Casele AURORA sunt case cuplate la calcan, construite în oglindă. Acestea. AURORA1 și AURORA2 reprezintă cea mai bună alegerile pentru familiile numeroase sau pentru prietenii apropiați care vor să locuiască sub același acoperiș, despărțiți doar de un perete. 

Un beneficiu major pe care îl au toate aceste case este dat chiar de poziționarea ansamblului rezidențial în Constanța. În apropierea complexului rezidențial se află zone de interes precum VIVO, Selgros, Carrefour, Mega Image, Decathlon, Penny Market și Auchan. 

Dacă dorești să achiziționezi o casă nouă sau un apartament cu grădină în Constanța, în zona TOMIS NORD, BOREAL PLUS este partenerul potrivit. Pentru detalii suplimentare, contactează-ne!