Back to top

Ce înseamnă CONFORTUL în 2022?

Ce înseamnă CONFORTUL unui apartament cu 2 camere din Constanța în 2022?

Un apartament mai spațios sau o casă cu grădină? Bucătărie open space sau bucătărie închisă? Spațiu de birou sau terasă pentru mai mult timp petrecut în aer curat? Confortul este un concept care capătă sens atunci când are niște criterii bine stabilite, în funcție de experiențe, cunoștințe, idealuri și dorințe. Odată creat, confortul reprezintă o validare a capacităților și generează împlinire, satisfacție, fericire.

Confortul își exprimă însemnătatea în plan fizic, însumând totalitatea elementelor care asigură o existență civilizată, comodă, liniștită și se resimte în raport cu fiecare context existențial. În materie de locuire, confortul este un termen complex și în același timp, subiectiv pentru fiecare persoană în parte. Dacă pentru unii confortul raportat la contextul de locuire înseamnă o casă la munte, pentru unii Acasă poate fi doar la mare.

Perioada de lock-down din 2020 a atras după sine stări de introspecție cu privire la ceea ce înseamnă confortul pentru fiecare persoană în parte, în funcție de etapa de viață în care se află, stilul său de viață și toate activitățile pe care le desfășoară în locuință și în imediata proximitate a sa.

Într-o accepțiune generală, confortul este o stare de bine fizică, atribuită de regulă locuinței, însă, în aceeași măsură și contextului lucrativ. Iar când cele două contexte se suprapun, nevoia de confort este sporită. Zona de confort mentală este la granița dintre cele două situații: confortul din sfera Acasă, în care se produce deconectarea și în care se resimte siguranța și noutatea tele-muncii, cu provocările eficientizării condiții de distanțare socială. Tocmai datorită mixului de contexte pe care o locuință trebuie să le bifeze începând cu 2020, ideea de confort înseamnă, mai mult ca oricând, spațiozitate și loc dedicat tuturor activităților: de locuire, de homeschooling și de birou.

În complexul rezidențial din Constanța BOREAL PLUS, am conceput confortul în două direcții: pentru cei care preferă viața la bloc, simțindu-se mai în siguranță într-o comunitate și pentru cei care văd confortul într-o casă construită pe pământ, cu loc pentru grădină și activități în aer liber.

Dacă în trecut confortul avea valențe comune cu luxul, în prezent, confortul s-a redefinit prin noi caracteristici relevante locuirii moderne, axate pe soluții Green și tehnologii Smart City.

SUSTENABILITATE

Siguranța unei locuințe rezistente, construite la standarde de înaltă calitate este un criteriu de bază, care conferă încredere și asigură în acest fel, confortul mental. Altfel spus, când optezi pentru o construcție cu eficiență energetică ridicată și rezistență anti-seismică, ai satisfacția unei alegeri bune.

SIGURANȚĂ

Accesul este securizat iar locurile de parcare reprezintă un plus de siguranță în privința autoturismului. A nu avea aceste griji înseamnă un plus de confort.

SPAȚIOZITATE

Dacă până mai ieri eram vizitatori în propria casă, petrecând aproximativ 70% din timp în afara ei, acum petrecem mai bine de 90% dintre activități acasă, ceea ce activează nevoia de spațiu și de locuri dedicate pentru muncă, studiu, gătit, relaxare, distracție, odihnă. În Boreal Plus, apartamentele au până la 98mp, iar vilele au suprafețe de până la 171 mp, ceea ce înseamnă un confort sporit de locuire.

INTIMITATE

Traiul într-un apartament din Constanța din incinta complexului rezidențial Boreal Plus implică un grad de comoditate, iar când construcția este realizată cu simț de răspundere, viața la bloc nu este privată de intimitate. În Boreal Plus se respectă standardul de construire pentru a obține o izolarea fonică bună, deci jocul copiilor din vecini nu îți va crea disconfort.

Vilele din Boreal Plus beneficiază de spații verzi considerabile între unități, tocmai pentru a crea intimitate. Confortul unei case pe pământ înseamnă să ai destul spațiu pentru copii zglobii, activități sportive sau de recreere.

DETALII CARE CONTEAZĂ

De la încălzirea în pardoseală, pentru un confort al locuirii, până la orientarea construcției și spațiile vitrate mari, pentru beneficiul unei priveliști încântătoare – acestea sunt detalii de proiect care au fost luate în calcul încă din stadiul de concept, pentru a bifa cât mai multe din așteptările cumpărătorilor.

FACILITĂȚI

Confortul de locuire depășește granițele spațiului locativ și presupune inclusiv timp de deplasare redus către punctele de interes din oraș. Boreal Plus pune la dispoziția rezidenților o grădiniță, teren de sport, un hypermarket Kaufland și spații comerciale, pentru a diminua timpul petrecut în trafic, implicit poluarea și pentru a favoriza mai mult timp pentru activitățile de relaxare.

Lista elementelor care fac o locuință confortabilă poate continua cu mobilierul și culorile alese, modul de decorare, cât mai aranjat și ordinea păstrată. În viziunea Boreal Plus, locuința ta te îndeamnă să experimentezi cât mai des confortul de a te bucura de timpul tău liber pe terasă, admirând panorama, lăsând imaginația să vadă chiar mai departe de linia orizontului.

În 2021, confortul înseamnă mai ales liniște, iar dacă îți dorești garanția unui cartier bine construit și siguranța copiilor tăi atunci când se joacă afară, alege Boreal Plus pentru confort la cel mai bun preț de lansare, de la 55.782 Euro + TVA.