Back to top

Ce înseamnă Apartamente Premium și care este raportul preț – calitate specific acestei clase

Apartament premium in Constanta Nord

Apartamente de categorie luxury, premium, medium sau standard În Constanța Nord – ai atât de multe opțiuni și nu știi care ți se potrivește, dar mai ales, ce îți permiți să achiziționezi? Îți ușurăm partea de documentare complexă și îți oferim explicații clare, pe înțelesul tău, pentru a te ajuta să înțelegi mai bine conceptul de Locuințe Premium și a concluziona dacă ți se potrivește sau nu.

Ce înseamnă Premium în materie de apartamente?

Un studiu Nielsen cu privire la definirea conceptului Premium atribuit unui produs relevă faptul că acesta trebuie să îndeplinească următoarele caracteristici (coloana A), pe care noi le-am coroborat cu exemple aplicate din Ansamblul Boreal Plus, proiect dezvoltat de Impact Developer & Contractor, în Constanța Nord.

apartamente premium Constanta Nord, zona Tomis Plus

A – Caracteristici Premium B: Cum se aplică în Boreal Plus
Este produs/dezvoltat din materiale de calitate Materialele folosite la realizarea elementelor structurale sunt în concordanță cu ultimele dispoziții europene, oțel clasa 500C, beton clasa 30/37 și 40/50 aditivat cu impermeabilizant în masă și zidarii de BCA. Finisajele sunt de cea mai bună calitate: gresie și faianță porțelanată rectificată, parchet laminat de calitate superioară, centrală de bloc, obiecte sanitare de top, recunoscute în piață prin calitatea și confortul oferit, încălzire în pardoseală.
Oferă funcții superioare sau o performanță aparte Clădirile sunt proiectate la standard BREEAM Excellent,  asigurând performanță energetică ridicată și costuri mai mici pentru rezidenți. Abordarea sustenabilă, responsabilă față de mediul înconjurător se regăsește în decizia de a include panouri solare, sistem de colectare selectivă și gestionare a deșeurilor, soluții de iluminat eficient și pentru recuperarea și gestionarea apei folosite.
Are un design deosebit Arhitectura proiectului a fost premiată la International Property Awards, designul minimalist a fost deopotrivă apreciat,  evidențiind asfel un cartier în armonie cu mediul înconjurător.
Aparține de un brand cunoscut și de încredere Ansamblul Boreal Plus este construit de un dezvoltator cunoscut la nivel național. Impact Developer & Contractor are 30 de ani de experiență pe piața imobiliară și este o companie puternică, ce a ocupat ani consecutivi locul I în „Topul Firmelor din București”, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a României. De altfel, Impact este singurul dezvoltator listat la Bursa de Valori București, Categoria Premium.
Are specificații unicat Ansamblul Boreal Plus este singurul concept mix, cu blocuri de apartamente și separat, zonă de vile, oferind posibilitatea de a alege celor interesați de o viață de calitate. Accesul în complex este securizat iar în imediata vecinătate  se construiește un  hipermarket , care ușurează viața viitorilor rezidenți și le oferă posibilitatea acestora de a avea la îndemână tot ce au nevoie.
Este poziționat  într-o locație  bine cotată La doar 5 km de plaja Mamaia și 7 km de centrul orașului, zona în care se contruiește Boreal Plus este Palazu Mare, o zonă favorizată de proximitatea față de Lacul Siutghiol, accesibilitate față de Autostrada A4 – 5 min și A2- 15 min.
 Are un raport calitate-preț corect La apartamente, prețul final mediu de vânzare, fără TVA, va fi de  1070 €/ mp, însă acum, Oferta este de  983 € / mp. fără TVA- calculat la suprafața totală construită, ceea ce înseamnă o Oportunitate Excelentă!
Se adresează unui target bine definit Boreal Plus înseamnă împreună pentru o comunitate durabilă, în armonie cu natura și se adresează în primul rând celor care vor o zonă liniștită, ferită de aglomerație, dar cu accesibilitate către centre comerciale, centrul orașului, univertități, autostradă, interesați de un produs de calitatea superioară, la un preț corect. În același timp, Boreal Plus este și o oportunitate pentru investitorii care urmăresc obținerea unui randament ridicat, cu risc scăzut.
Este un produs care, prin punctele sale forte, nu are un competitor direct. Mixul de produse oferit, atât apartamente cât și vile, standardul de calitatea a construirii și facilitățile oferite, fac din Boreal Plus un produs premium greu de egalat. În ansamblu sunt incluse: parc cu locuri de relaxare și locuri de joacă, 12.000 mp de spații verzi, teren de sport și grădiniță privată, dar și spații comerciale.

 

Observăm că Boreal Plus bifează toate elementele care definesc conceptul Premium, atât de dorit de majoritatea celor interesați de o viață de calitate și achiziția unui apartament într-un ansamblu ofertant, cu facilități integrate. Cu toate acestea, prețul este unul accesibil, ceea ce îl face unul de maxim interes pe piața din Constanța.

Conceptul premium are o rezonanță emoțională în mintea consumatorilor, conform rezultatelor sondajului, care se referă în primul rând la stimă de sine și statut. Aproximativ jumătate dintre respondenți spun că standardul premium al  bunurilor pentru care optează îi face să se simtă bine (52%) și încrezători (50%), în timp ce 4 din 10 persoane declară că acest tip de bunuri- premium- le arată celorlalți că au un bun-gust (45%) ) și au succes (41%). Altfel spus, alegerea unor produse din categoria premium este una inspirată, atât prin prisma experienței cumpărătorului, dar și prin modul în care se poziționează, comunitatea la care aderă și felul în care este perceput de către ceilalți, respectiv într-o notă pozitivă.

În Boreal Plus, demontăm mitul „premium înseamnă financiar”

Un cuvânt care pare simplu de înțeles, dar greu de definit, în percepția multora, premium = greu accesibil ! 31% dintre respondenții (nr.30.000 ) studiului Nielsen susțin că premium înseamnă un preț piperat. Să nu ne pripim, ci să analizăm date reale, actuale!

Conform celui mai recent raport, realizat pe perioada trimestrului I din 2021, de Imobiliare.ro, în Constanța, prețul mediu în cazul apartamentelor noi și vechi este de 1.280 € pe metru pătrat.

În prezent, în Boreal Plus, în cazul unui apartament de 2 camere, prețul mediu/ mp la Apartamentele Premium este de doar 1086 €/ mp fără TVA – calculat la suprafața totală construită.

Drept urmare, dacă ești în căutarea unui apartament de o calitate superioară, la un preț avantajos în Constanța Nord, acționează imediat și profită de Oferta Boreal Plus, care este, în acest moment, cea mai atractivă pe piața din Constanța, cu un raport calitate / preț extraordinar!

Doar pentru o perioadă limitată de timp, poți beneficia de prețuri începând cu 66.500 €. Solicită Oferta completă și vino la vizionare!